heyyyttt aslanım benim beeee böle olcek işte süsü bırak gözüm benim allah muhafaza düştünmü gerisini anlatmama gerenk yok sanırım :cherry:
artık var gülüm canavar gibi hemde

o gün dizlikleri takar gelirim sizede hava yaparım:flower:
heyyyttt aslanım benim beeee böle olcek işte süsü bırak gözüm benim allah muhafaza düştünmü gerisini anlatmama gerenk yok sanırım :cherry:
aslında bi çift banada lazım bizim içişleri müdürüne bu aralar almam lazım fakat kaşımı kaşıyacak zaman yok öleki ara ara ancak siteye giriyorum fakat bitti sayılır sölemesi ayup atölyemi kurdum :cherry:
artıkın kışın adresim belli kömürlüktü ...... atölyedeyim olcek :cherry: ahanda du bi kaç resim atayım beğenecekmisiniz
bu arada oturma odamdaki takım dolabını bizim hatunla verdiğimiz savaşı kazanması ve yerlerin mana ile laminat döşenmiş olmasından dolayı kömürlüğe taşıdım artık 2 .kattan aşağı in çık yok ohhhh beeee :cherry:
ama bayramdan beridir mahfoldum desem yeri var
kömürlüğün eski halini görseydiniz benim hamsterlar kaybolsa bulamıyordum :cherry:
bunları neden koydum biliyormusunuz o raftaki civata somun ,pul ve bilimum parçaları tek tek elden geçirip hangisini nerede olduğunu bulabilmem için tek tek üşenmeden hepsini ayırıp guruplandırdım ki aslan yattığı yerden belli olurmuş
önce tertip düzen
bu yavru küçük işlerde fena işe yarıyor bide bunun büyük dedesi var :cherry: tonajlık ağır işler için

fakat kulağınız delik olsun en kısa zamanda bir adet çin malı olmayan
tezgah üstü matkap arıyorum bulan , gören bana haber verirse memnun olurum
buda kıdemli dedemiz fena bişey vesselam , kullanmayan kıymet bilmez , fakat sıfır fiyatını söylesem dudaklarınız uçuklar
balyozla rahatlıkla girişebilirsiniz kendisine
kömürlükte elektirik tesisatı diye bir oluşum yoktu 1 gün sadece elektirik tesisatı çekmek için uğraştım halende bir sürü ıvır kıvır iş var pazara biter sanırım sonra akvaryumu kaldırmıştım sıfır bir akvaryum alarak işe koyulacağım ama pazardan sonra öldüm yavvvv:cherry: