irfancım yeni atölyen hayırlı olsun , mekanında başarılı işler çıkartman dileğiyle...
pazar günkü buluşma saati tam olarak kaç oldu ?
:cherry:irfan benide götür.....sağolasın kanka .... valla tünal ağabey 9 45 de filan eskihisarda olunacak diyodu ben pek anlamaz fakat karşıdan gelenlerin daha önceki söylenen yerlerde toplanması , en mantıklısı buluşamayanların eskihisarda buluşması en akla yatan kısmı bence tabi oradan gelecek ağabeylerim bilir yoksa ben zati sizi aksilik olmazsa f54 ile bekliyor olacağım![]()
oooo ben saat 8.15 te çıkarım evden ama işkembe ler senden:cherry: çünkü o saatte evde kahvaltı yapmam için saat 7 de kalkmam lazım:farao:
:cherry:irfan benide götür.....
Port galatoport buzdolabı mübarek güzel yapmış.....
---------- Post added at 14:09 ---------- Previous post was at 14:07 ----------
1-cbr1100 xx
2-onur y
3-farcob
4-unnamed
5-motoseyyah
6-piyanist_irf
7-erimozel
8-takendy +1
9-FinalCut
10-Kilitci +1(Allah kısmet ederse diyelim)
11-nadrov
12-cenkşerver
13-sedat
14-F54
15-adminim amirim....artık biri geliir....
yok abi yok kimsecikler gelmez baksana ses seda yok hiçbirinden :cherry:![]()
arkadaşlar bir aksilik çıkmazsa bende gelmek isterim
tamam abi durumu göre bakarız işkembe paça veya olmadı kelle :thumleft: balık çorbası mı ? abi sen beni zehirleye mi çalışıyorsun:bounce: ben laz damadı yım ama kara lahana balık çorbası hamsi pilavı gibi yemekleri hiç yemedim bundan sonra da yemem yani:farao: bakalım artık kuru poğça ya talim edecez galiba:mrgreen:
sen yanlış okuyosun abi sana okulu bırakma diye söylemediler mi ilkokul 3 ten terk etmesydin orada yazanı daha doğru okurdun :sunny:ahaaaaa üstadım selamun aleyküm :cherry: hangi mahalle nerdesin sen yauu kocaeli karamürsel mi yazıyo profilinde benmi yanlış okuyorum :cherry:
yoksa cbf lilere pasmı vermiyon![]()
tamam abi tereyağlı ekmek olsun sen nasıl uygun görürsen:wiinkk: sen öyle diyorsan öyle yaparız sen daha ii bilirsin abiahaaaaa üstadım selamun aleyküm :cherry: hangi mahalle nerdesin sen yauu kocaeli karamürsel mi yazıyo profilinde benmi yanlış okuyorum :cherry:
yoksa cbf lilere pasmı vermiyon
---------- Post added at 21:07 ---------- Previous post was at 21:04 ----------
sen daha mıymıylan fatih onuda bulamıcan tereğlı ekmektende olacan ,karnın guruldaya guruldaya bincen motüre :cherry: ulem içtinmide hemen çamur atıyon balık çorbasına :cherry:![]()
aleyküm selam kardeşim yok ne demek ya olur mu öyle şey eskiden kaydım vardı da nickimi falan hep unuttum mecburen yeniden kayıt olmak zorunda kaldım hacı ömer ağa
tamam abi tereyağlı ekmek olsun sen nasıl uygun görürsen:wiinkk: sen öyle diyorsan öyle yaparız sen daha ii bilirsin abi![]()
sen yanlış okuyosun abi sana okulu bırakma diye söylemediler mi ilkokul 3 ten terk etmesydin orada yazanı daha doğru okurdun :sunny:
tamam abi öyle olsun elbet buluruz bir şeyler açlıktan ölecek halimiz yok çizi halley falan olsa da yeter yani :queen:
08.30 çok erken değil mi ben sana abi diyim yaş 32 gerçekte piyanistlik var mı
kendisi aslında darbuka çalar ama piyanist yazmış yanlış bilgilendir me mt yi irfan abi yakışmıyor sana:queen:08.30 çok erken değil mi ben sana abi diyim yaş 32 gerçekte piyanistlik var mı
kendisi aslında darbuka çalar ama piyanist yazmış yanlış bilgilendir me mt yi irfan abi yakışmıyor sana:queen:
ya bırak bu işleri irfan abi sen kibariye ile birlikte fotolarını koy darbuka çalarken hani bana göstermiştin sapanca kenarın da:queen:meret ufaktan hafif bişey olsa pazar günü alırdım senin ifadeni 1.5 cbf parası olduğu içün motosiklete atıp taşımak gibi bir lüksüm yok ama gene bi tilki var kafamda o da sürpriz olsun pazara :cherry:
yani illa beni tahrik edecen :cherry: şimdi sana bi resim bödöslerim görürsün gününü :cherry::queen: