Arkadaşlar cümleten selamun aleyküm....Malum iş güç gazlama işlerine ara verdik gibi. Tüm dostların gözlerinden öpüyorum. Serdar abi ile yazıştım...Yalova yada karamürsel buluşması olabilir. Ne dersiniz? Berceste vs de olabilir.....Önemli olan bir araya gelmek ....
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:27 ----------
Selamlar kardeşim unutmak mümkün değil ..... Serdar aydın abi ile yazıştım bir buluşma ayarlayacağız inşaALLAH CC....
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:28 ----------
Selamlar yakışıklı....Az sonra ....
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:29 ----------
tünal abi sen uğrarmıydın buralara
hayabusan sonra vfr 1200 nasıl gidiyor ?
Arada zzr 1400 de kullandım..Vfr yaşlı işi işte 280 den sonra gitmiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:31 ----------
Yalova'yı soruyorsan evet hala buralardayız abi
Selamlar kardeşim unutmak mümkün değil ..... Serdar aydın abi ile yazıştım bir buluşma ayarlayacağız inşaALLAH CC...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:32 ----------
sosyal medyada görüyorum. abi yolculuk nereye diyorum söylemiyoda
Bilinmez diyarlar demiycem tabiiiii.....Çanakkale yapıcam /2-3 günlük bir turlama....
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:33 ----------
Sevgili arkadaşlar 2 ayda 1 de olsa buluşmalar yapmak keyifli olur düşüncesindeyim....Aradan epey süre geçti....