çok geçmiş olsun uzayy, böyle full korumalı bir şekilde motor kullanmandan dolayı seni tebrik ediyorum. bizi çok acı bi haber duymaktan kurtarmışsın bence, çünkü anlattığına göre çok ciddi bi kaza atlatmışsın.. umarım bu son olur ve allah bir daha grenajlarına asfalt yüzü göstermez...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:51 ----------
Otoburkaplan, sanada çok geçmiş olsun.. yazdığın yazı gerçekten çok etkileyici.. umarım bunlar duyduğumuz son kaza haberleri olur. ikinizde çok iyi atlatmışsınız bu derecede tehlikeli kazaları..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:58 ----------
ufak tefek yedek parça siparişleri için yurtdışı bağlantılarıyla uğraşmayayım derseniz eğer
www.kuralkan.net adresinden de alışveriş yapabilirsiniz. benim motor durduğu yerde sağ tarafa doğru devrildi ve orjinal motor koruma demirinin hiç bi işe yaramadığını anlamış oldum. demir, orta bağlantı noktasında ki ince yerden eğildi yandaki grenajları kırdı. bende onları bu adresten sipariş ettim. internet üzerinden yapılan siparişlerin teslim süresi bi haftayı buluyormuş..