Büyük geçmiş olsun kardeşim..eğitim tekrarı yapılmasın da fayda her daim var..Bu arada ben de İstanbula teker basar basmaz ilk ciddi tehlikemi atlattım. Kadıköy evlendirme dairesinin orda sol-önümde giden araç çaat diye ani frenle en sağa kırdı, gösterdiğim refleks beklediğimden daha başarılı oldu. Yinede boş bir alanda biraz daha panik fren çalışmaya karar verdim.
Bu arada ben de İstanbula teker basar basmaz ilk ciddi tehlikemi atlattım. Kadıköy evlendirme dairesinin orda sol-önümde giden araç çaat diye ani frenle en sağa kırdı, gösterdiğim refleks beklediğimden daha başarılı oldu. Yinede boş bir alanda biraz daha panik fren çalışmaya karar verdim.
vaaaaaaar......kaya abi yanlız önce bütçesini yapmamız lazım..sisy bar ve aparatları,far içi ayna bloğu,koruma demiri,,, sence ne tutuar kaya abi...bir miktar garaja desteğide ilave ediver...koreye şipariş açıyorum isteği olan vamı
vaybe ulen bizde düştük ya....üstelik durduğumuz yerde değil ayınınteki palio kullanıyomuş önümüze fırladıda düştük...kimse bize geçmiş olsun demiyo...varsa yoksa uzay......herif bide sukutırcı....gv yi sattı bide laf kodu bize..unutmayın bunu....))))))))))
Benim de ufak tefek alacaklarım vardı. Gelirim Garaj'...koreye şipariş açıyorum isteği olan vamı
serden hoş geldin ne istiyecen ona göre hazırlık yapalımSelam dostlar nasılsınız?
Buraya takılmayalı teknik birikimlerimde düşüş hissediyorum.Dersine çalışmamış öğrencilerim gibi... :mrgreen:
Halidun abim sipariş trenine önümüzdeki ay dayımın gv250 si için katılma ihtimalim var. :bounce:
serden bey sizin teknik bilgilerinizi canlı tutmak adına foruma bi problemimi yazıyorum hemen![]()
130-140 km ortalama sürat ile seyir halindeyken 50 km sonra motor benzini bitmiş gibi tekleme ve gaz yememeye başlıyor. bir iki defada stop etti ve 10 dakika mola istedi benden.. acaba başına bu tip bi olay gelen var mıdır.
Aynı durumdan bende muzdariptim,daha 2 hafta önce uzun yolda giderken oldu.Gv 250 ile 100km üstü hızda giderken belli bir süre sonra motorun sanki benzini ufak ufak bitiyormuş gibi teklemeler,gaz yememe vs yapmaya başladı ve biraz frenleme yapınca stop etti.Ama benzinim azalmaya başladığı zamanlarda yapıyordu,bunu fark ettim.Bikaç gün önce karbüratörü temizlettim ama henüz motoru test edemedim,bi ara yüksek hızda uzun yol yaparak denemem gerekecek.serden bey sizin teknik bilgilerinizi canlı tutmak adına foruma bi problemimi yazıyorum hemen![]()
bir ay içinde yaklaşık olarak 3 bin km yok yaptım.. bunun bi kısmı otobanlarda geçti. normal yollarda normal süratlerde hiç bi problemle karşılaşmaz iken otobanlarda 130-140 km ortalama sürat ile seyir halindeyken 50 km sonra motor benzini bitmiş gibi tekleme ve gaz yememeye başlıyor. bir iki defada stop etti ve 10 dakika mola istedi benden.. acaba başına bu tip bi olay gelen var mıdır. hava filtresi olabilir diye düşündüm onu temizledim güzelce bişey değişmedi. yağ marka ve modeli böyle bişey yapar mı acaba. yoksa karbüratörde mi bi sıkıntı vardır sizce..