CBR 1100 XX HYOSUNG 250.altın elbiseli adamın bugünkü bölümüne internetten baktım az önce, cbf 150 yi değil cbr 600 ü tanıttı... bir de hyo nun gtr bir modelini...
CBR 1100 XX HYOSUNG 250.altın elbiseli adamın bugünkü bölümüne internetten baktım az önce, cbf 150 yi değil cbr 600 ü tanıttı... bir de hyo nun gtr bir modelini...
40T takınca zincir biraz uzun gelmeyecek mi? Ben de düşünüyorum da
murat abi'de benim gibi cilacı çıktı.
yanıyordu matur. valla ahmet abi de senin gibi. siz basınca benim içim gidiyor.
siz 110 falan yaptınız da ben geride kaldım biraz 100le giderek. görsel teması kaybetmedim ama.
devir saati olunca insan biraz daha cesur oluyor sanırım. ben 60ta 5e takıyorum.çok lazımsa 4e düşüyorum ama hızımın 70e düşmesini beklemeden düşmüyorum.
şimdi dene bakimYok abi ben göremedim...
2008 cbf var bende.4. vitesde gazı köklüyorum aynam titreşmeye başlıyor 5. vitese atıyorum geçiyorteşekkürler thenighthawk...
bu arada bu 40 lık dişli daha iyiyse neden honda mühendisleri 43 lük dişli koyar ki? yani ataklık olarak çok mu fark var iki dişli arasında... yoksa yüksek hızlarda daha düşük devirde ve ekonomik ilerleme lüksüne değmeyecek kadar ağırlaşıyor mu makine şehir içinde?
şimdi dene bakim![]()
[/URL][/IMG]![]()
arkadaslar resımdekı cbf nın koruma demırınden hıc rastlamadım ybrnınkıne benzıyor acaba bu arkadas kendımı yapmıs yada ybrlerın koruma demırı bızım motorlara uyuyormu? motorumu kapalı alanda tuttugumdan kapı tam motorun gecıcegı kadar dıger koruma demırını takarsam sıkıntı olabılır o yuzden bu tarz bı koruma demırı almam gerekıyor fıkrı olan varmı acaba bu koruma demırı hakkında?
ben bu yeni demirleri şekil oalrak beğendim ama koruma oalrak motor koruma demirleri ayakları hiç bi şekilde korıyamaz bende eski tarz var bi yere vurunca ayaklara çarpmasını onluyor bu yeni demirler ancak motoru korurMotorumu geçen perşembe teslim aldım. Benim motordaki koruma demirleri de bu şekilde. Yeni modelmiş sanırım.
![]()
İyi günler siz bu röleler ile farın sürekli açık kalma sorununu mu rölantideki titremesini mi yoksa başka bir şeyi mi çözdünüz?Bir de uzun kısa far anahtarını değiştirdiniz mi?işte bir çözüm
http://c1109.hizliresim.com/11/9/12/10885.jpg
arkadaşlar ben bu sorunu böyle aştım iki adet röle ve birazcık elektrik bilgisi ile bu sıkıntı aşılır
motor rölatide iken 12v fara geliyor ama ampul akımını karşılamaya yetmiyor bunda ise 12v far yerine önce rölelere giriyor röle çışları far a gidiyor