Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar 2011 ybr min orijinal arka lastiği çok hoşuma gitmedi. yolda giderken arkası sürekli geziyor gibi. havasını indirdim belki faydası olur diye ama olmadı. asfaltın en ufak iniş çıkışlarını hissediyorum ve motoorun arkası hemen geziyor. o yüzden lastiği değiştirmek istiyorum. sizce hangi lastiği alayım. şöyle yolda gezmeyen yola yapışan bi lastik.
İRC,Pirelli,Michelin olabilir,İRC diğer ikisinden fiyatta daha uygundur,ama şuan kullandığın lastikten bin kat daha iyidir,benimde aynı senin gibi sert lastik ve arkanın yolda gezme ıslak zeminde ve virajlarda arkayı atma problemi vardı arkaya irc taktım problem kalmadı...

F54 tekrar hayırlı olsun güle güle bin birşey soracağım 2008 modellerdede bu farın üstündeki siperlik orjinalden aluyor mu 2005 ler gibi

Siperlik orjinalde yok.50 tlye alabiliyosun.

valla ha bunu sahibi yaptırmış 150 tl civarı tutmuş ben onun dediğini biliyorum

Eski sahibi fazla sallamış :):) Yamaha servislerinde 50 tl komple.

http://www.rialli.com/urunler/yamah...te-siperlik-ybr-125-siyah-camli-2006-model-m/

beyler aklima takilan bir konu var....
ybr yi 6vites yapabilirmiyiz?
eger bu imkan olursa ybr kesinlikle vazgecilmez olur ve motoru uzun yolda cok rahatlatir....

beyler aklima takilan bir konu var....
ybr yi 6vites yapabilirmiyiz?
eger bu imkan olursa ybr kesinlikle vazgecilmez olur ve motoru uzun yolda cok rahatlatir....
benim bildiğim kadarıyla yapamassın ve bence yapmanada gerek yok çünkü normal bi ybr düz yolda 5. viteste vites isticek kadar devirlenmez... şahsen benimki düz yolda 100-120 km arası yapıyor 120 le giderken devir 9 bin den biras fazla oluyor 6. vites olsa takmak gerekir bu devirde ama onun yerine dişli küçültebilirsin hemde çok daha ucuza gelir..

ramazan abi sana sormuştum aras mı surat kargo mu daha ucuza taşıyor biliyormusun rialliden siparişlerde

Ahanda buda benimkidir :mrgreen: yeni yol arkadaşımız YBR 2004 ismi RAFİ tanıştırayım dedim :rendeer:
436b2f05.jpg
[/URL][/IMG]

---------- Post added at 14:39 ---------- Previous post was at 14:35 ----------

Çoooooookkkk teşekkürler hemşerim sağolasın eksik olmaa :rendeer::rendeer:

---------- Post added at 14:47 ---------- Previous post was at 14:39 ----------

394da4b7.jpg
[/URL][/IMG]

---------- Post added at 14:49 ---------- Previous post was at 14:47 ----------

3684eea5.jpg
[/URL][/IMG]

---------- Post added at 14:51 ---------- Previous post was at 14:49 ----------

a4d3b66c.jpg
[/URL][/IMG]

---------- Post added at 14:57 ---------- Previous post was at 14:51 ----------

b8584d4e.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:

F54

ybr 6 vites olmaz... olsada motoru çok kasar ufacık rüzgarda....
ramço sen gidince biz ne yapacağız ne güzel kafamıza takılana sana soruyorduk bizi engin tecrübelerinle aydınlatıyordun:cat: birde arkadaş benzini açık bıraksam bi zararı olmaz heralde aldığım adam benzini kapatırsan ii olur dedi akşam çalıştırmaya çalıştım çalıştıramadım kafam da güzeldi 3 duble birşeyler içmiştik aklıma gelmedi aklıma gelene kadar canım çıktı öldüm vallahi:queen:

---------- Post added at 16:37 ---------- Previous post was at 16:33 ----------

abi hayırlı olsun ybr ybr dir modeli fark etmez bakımı yapılmış bi ybr kolaylıkla sorun çıkarmaz bende zaten bakarken temizliğe baktım km ve model her zaman 2. plandaydı kafamda ama 2008 15300 km de sahibi ii bakmış biraz masraf vardı onları da hesaptan düştük ve aldım artık ne kadar kullanırım bilemem ama ben çok ii bakarım eğer öyle bakarsam 10 yıl binmek istiyorum allah kaza bela vermezse satmayı düşünmem yani:cherry: 10 numara motor muş bu ybr çinli cub canıma okumuş benim 12000 km iyiki satıp ybr almışım dedim daha notere giderken o kadar memnunum yani:)

Teşekkür ederim kardeşim seninki de hayırlı uğurlu olsun merak etme cubuna çok iyi bakıodun sen :cat: eğer cuba baktığının onda biri kadar YBR ye bakarsan cubtan aldığın verimin 10 katını alırsın :cat: Allah kaza bela vermesin cümlemize inş.:rendeer:

Ahanda buda benimkidir :mrgreen: yeni yol arkadaşımız YBR 2004 ismi RAFİ tanıştırayım dedim :rendeer:
436b2f05.jpg
[/URL][/IMG]

---------- Post added at 14:39 ---------- Previous post was at 14:35 ----------

Çoooooookkkk teşekkürler hemşerim sağolasın eksik olmaa :rendeer::rendeer:

---------- Post added at 14:47 ---------- Previous post was at 14:39 ----------

394da4b7.jpg
[/URL][/IMG]

---------- Post added at 14:49 ---------- Previous post was at 14:47 ----------

3684eea5.jpg
[/URL][/IMG]

---------- Post added at 14:51 ---------- Previous post was at 14:49 ----------

a4d3b66c.jpg
[/URL][/IMG]

---------- Post added at 14:57 ---------- Previous post was at 14:51 ----------

b8584d4e.jpg
[/URL][/IMG]

maşallah modelinden temiz duruyor.. nede olsa o bir ybr.....

:rendeer::rendeer: teşekkür ederim kardeşim sanada şimdiden hayırlı teskereler Allaha emanet ol:rendeer:

ramço sen gidince biz ne yapacağız ne güzel kafamıza takılana sana soruyorduk bizi engin tecrübelerinle aydınlatıyordun:cat: birde arkadaş benzini açık bıraksam bi zararı olmaz heralde aldığım adam benzini kapatırsan ii olur dedi akşam çalıştırmaya çalıştım çalıştıramadım kafam da güzeldi 3 duble birşeyler içmiştik aklıma gelmedi aklıma gelene kadar canım çıktı öldüm vallahi:queen:

---------- Post added at 16:37 ---------- Previous post was at 16:33 ----------

abi hayırlı olsun ybr ybr dir modeli fark etmez bakımı yapılmış bi ybr kolaylıkla sorun çıkarmaz bende zaten bakarken temizliğe baktım km ve model her zaman 2. plandaydı kafamda ama 2008 15300 km de sahibi ii bakmış biraz masraf vardı onları da hesaptan düştük ve aldım artık ne kadar kullanırım bilemem ama ben çok ii bakarım eğer öyle bakarsam 10 yıl binmek istiyorum allah kaza bela vermezse satmayı düşünmem yani:cherry: 10 numara motor muş bu ybr çinli cub canıma okumuş benim 12000 km iyiki satıp ybr almışım dedim daha notere giderken o kadar memnunum yani:)

ağa siz soruları sorarsınız ben çarşıya çıktıkca cevaplarım... aha bu konuya yazın...

http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/92939-tekteker-ramco-bir-sure-aranizda-olmayacagim.html

siz sorun ben cevaplayayım çarşıda...

Eyvallah askerde bile teknik desteğe devam diosun yani:cat: inşallah motorcu bi bölük komutanı astsubayı v.s ye denk gelirsin de rahat edersin bana denk gelmişti jawa style vardı bölük başçavuşunda stylede bende acaip rahat etmiştik :cat:

Eyvallah askerde bile teknik desteğe devam diosun yani:cat: inşallah motorcu bi bölük komutanı astsubayı v.s ye denk gelirsin de rahat edersin bana denk gelmişti jawa style vardı bölük başçavuşunda stylede bende acaip rahat etmiştik :cat:

forumdan mt bir astsubay var ama aynı bölükte olurmuyuz bilmiyorum...

yeni motor alan arkadaşa hayırlı olsun...
şu aralara aklıma takılan bir motor var her an değişebilirim...
yzf r 125...
istediğim özellikleri taşıyorsa bende geçiş yapabilirim....

yeni motor alan arkadaşa hayırlı olsun...
şu aralara aklıma takılan bir motor var her an değişebilirim...
yzf r 125...
istediğim özellikleri taşıyorsa bende geçiş yapabilirim....

Hiç girme bence 125 den 250 ye geçsen daha iyi olur.Gt 250 r a geçebilirsin mesela arkadaş aldı çok güzel alet bayağıda kalıplı.

hacım st nin parçası çok pahalı..
aklımda var lakin tereddütteyim...
bakalım nasıl olacak...
erğer ki yzf rahat rahat 140 lara ulaşailiyorsa...
ve 120-130 arası rahatça seyr edebiliyorsa yzf yi alırım...
aksi durumda hyosung en iyi tercih dediiğin gibi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar