Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

kardeş bu motorların hakkı 80-90 ve bu hızlarla dünya turuna çıkabilirsiniz ben şahsen uzun yolda bu hızlarla gidiyorum ve rahat ediyorum 100 ü geçmesin isterse rahat gideyim de gerisi boş

cbf mi satıyorsun ama ybr de gerçekten çok rahat çin malı cub tan sonra inanki totom ohh çekti
bende şu anda bmw r80 cbf 150 ve zealsun zs 125 var içlerinde en rahatı cbf ama tekliyor yokuşta çekmiyor bmw'mden bile rahat olunca acaba ybr bu kadar rahat olurmu diye bir kaygı oluştu bende :( (bmw den rahat derken bmw çok güçlü gaza istediğiniz gibi yüklenemiyorsunuz, titreşim var biraz, vites kolu ayakkabıyı parçalıyor vs. onun için cbf bana daha rahat geliyor)

F54

bende şu anda bmw r80 cbf 150 ve zealsun zs 125 var içlerinde en rahatı cbf ama tekliyor yokuşta çekmiyor bmw'mden bile rahat olunca acaba ybr bu kadar rahat olurmu diye bir kaygı oluştu bende :( (bmw den rahat derken bmw çok güçlü gaza istediğiniz gibi yüklenemiyorsunuz, titreşim var biraz, vites kolu ayakkabıyı parçalıyor vs. onun için cbf bana daha rahat geliyor)
bence ybr rahat ötesi birşey yakın bi arkadaşın da varsa dene ne olur ki ama denemeden kendi motorunu satma

F54

hatırladığım kadarıyla zayıftan ağa sen..
o yüzden tot rahat ediyor..gel bide bana sor:)
bu arada hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin....
saol kardeş evet zayıfım ama kilo 80 boy da 1.80 oda zıyıf gibi gözüküyorum yani bi yaramazlık olmuyor yani:cherry:

---------- Post added at 18:07 ---------- Previous post was at 18:03 ----------

4000 tl ye alıcı var motordanda soğudum galiba satıcam sen kullanıyorsun rahat diyorsan rahattır ne kadar fark olabilirki arasında
:silent:
bak arkadaş ben 80 kiloyum ama buyum uzun olduğu için zayıf duruyorum inanki bu kadar rahat olabileceğini ben tahmin etmiyorum 2kişi 120 km hız sıfır titreşim sana başka birşey demiyorum ona göre düşün taşın konforuna kefilim daha 60 km kullandım ama sanki evde oturmuşum gibi yani olay bu.. hanım ı bi tur gezdirdim bu harika neden daha önce almadın böyle birşey dedi kavga çıktı yani:cherry:

düşündüm taşındım ve satmaya karar verdim hazır bu fiyata alıcı varken ybr 125 esd almanın vakti geldi :cherry:
yardımcı olduğun için sağol inan çok faydası oldu :thumleft:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fatih sende benim gibi motoru baya zorlamıssın ..amacı dışında kullanmıssın..sağlam motorlarımız olmasa vay halimize....

F54

düşündüm taşındım ve satmaya karar verdim hazır bu fiyata alıcı varken ybr 125 esd almanın vakti geldi :cherry:
yardımcı olduğun için sağol inan çok faydası oldu :thumleft:
artık hayırlı olsun demek düşer bize seni de bu sayfada görmekten mutluluk duyarız :rendeer:

sen nerelere vurmuşsun motoru beyawww...sana lazım gelir iyi bir krosss,yaylana yaylana yayla rüzgarlarını yüzünde hissede hissede hoplaya zıplaya keyfüalem edersin :)..

yok abi bu motor bana yeter hem düz hen dağa gidiyor şimdilik zıplamayı sevmem sadece dağda bayırda sürmeyi severim :D

fatih sende benim gibi motoru baya zorlamıssın ..amacı dışında kullanmıssın..sağlam motorlarımız olmasa vay halimize....

aynen abi bende senin gibiyim zorluyorum motoru gittiği yere kadar deneyecem sağlam mı değil mi :D

michelin asfalt lastiği... kullanım genelde asfalt ise al .... ama stabilize yollardada kullanılacaksa michelin tavsiye etmem...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar