motora yapılan modifiye olarak ayna cıkarılmıs abart egzoz yapılmıs başka bir modifiye göremedim ben ? kazasız belasız kullan kardeşim
200-220 görüyomu bu
Hayırlı uğurlu olsun, aynısının kırmızısı bende var, güzel kaçıyor bu Kuba marka motorsikletler...Yalnız bu egzostu açtırarak benzinde fazladan yakma sorunu olduğunu duydum doğrumudur? birde aynalarını takmanı isterim böyle pek güzel görünmüyor aynasız çok kötü duruyor senin güvenliğin için diyorum, ama güzel cup bu Kubalar iyi kaçıyor...
arkadaş cub için yüksek bi yakıt bence bu değer ben 3.5 litre ile 180km civarı yol gezerdim bi zamanlar ama çok titriyor diye sattım ybr aldım totom rahat etti:queen:denemedim ama biraz zorlarsam sanırım 95-100'ü görür.. cup motorlarda 70-80 i geçmenin pek sağlıklı olmadığını biliyorum..
Evet gerçekten kuba diğerlerinden daha seri.. egzozu yeni taktım yakıt olarak şuan 1 litre benzinle 29-30 km yol gidiyor[egzozda hiç susturucu yok..]
arkadaş cub için yüksek bi yakıt bence bu değer ben 3.5 litre ile 180km civarı yol gezerdim bi zamanlar ama çok titriyor diye sattım ybr aldım totom rahat etti:queen:
Zevkler ve renkler tartısılmaz ama ne anlıyorsunuz susturucusuz egzoz ile motor sürmekten anlamıyorum.Aynaları sonradan akıl edip takmıssın ama aynasız motosikleti nasıl götürüyorsun onada anlam veremiyorum.
Başarılarının devamını diliyorumamasörleride kesmelisin cok yüksek .d.d
kesinlikle eksozdan o değilse hava ayarı subab ayarı yani kalburatörle ilgili bi sorun olabilir bi baktırsan ii olurYbr'n hayırlı olsun adına sevindim kazasız belasız.. yakıt olayını bende çözemedim o kadar agresif kullanmıyorum egzozdan olduğunu sanmıyorum orjinal egzozdada bu kadar yakıyor bu sorunu nası çözücem bi fikrin var mı ?
Orjinal egzozu geri takıcam..
Ya ben çok abartı olması istemiyorum böle sade gibi biraz modifiye çekmek istiyorum motora (egzoz orj. olucak ona dokanmıcam ve aynalarda takılı olucak) Fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim..