Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram diliyorum..Ramazan bayramınız ve Zafer bayramınız kutlu olsun...
Arkadaşlar çıkıyomuyuz bu akşam?
tabikiher gece her gece broooooooooo:queen:
l:
Lem doğru içmeyi öğren artıkMillet Çnakkalede ayyaş bir halde içmeye devam etmekteyim. Her kezin bayramı mübare olsun !?%#Özcan dostum dündüğümde görüşelim.
Bir milyon dahi olsa önemli olan iki teker tecrübendir... ben iki tekerde yüzbini buldum baya vaktimi aldı... activa ve bisikletten 600f... Allah yardımcın olsun ne diyim sen daha iyi bilirsin...ilk satin aldigim motor diyelim daha evvelinde honda activa ve bisiklet tecrubem var.ve 3 yildir surekli olarak trafikte arac kullaniyorum 300 bin km yi buldum. pek fazla hiz heveslisi deiğilim su ana kadar 180 i gecemedim.
yalniz limit motor ile ilgili goruslerinizi almak isterim.
evet ilk motor olarak guclu bir motor oldu. aslinda suzuki gs 500 veya kawa er 5 bakiyordum bursa da temizi denk gelmedi bir anlık hevesle bu makinayi aliverdim.kısmet bunaymis.hayirlisi Allah tan.
Millet Çnakkalede ayyaş bir halde içmeye devam etmekteyim. Her kezin bayramı mübare olsun !?%#Özcan dostum dündüğümde görüşelim.
herkese selam.gecen ay aldigim ilk motorumla organizasyonlarinizda fırsat buldukça bulunmak isterim. motorumu besyol limit motor a yag ve filtrelerin degisimi icin biraktim.burasi ile ilgili bir bilginiz var mi? islerinde iyiler mi? saygilar.
Merhaba oğuz aramıza hoşgeldin motorsikletinde hayırlı olsun resimden bana hiç yabancı gelmedi bunu yıldırımda ismail'den mi aldın
hoşbulduk tesekkurler. motoru yıldırımdan aldim yalniz adini su an hatirlayamadim. gozluklu zayif bir arkadasti.bu arada motoru tanımayan yok herhaldeMerhaba oğuz aramıza hoşgeldin motorsikletinde hayırlı olsun resimden bana hiç yabancı gelmedi bunu yıldırımda ismail'den mi aldın
hoş geldin aramıza...hoşbulduk tesekkurler. motoru yıldırımdan aldim yalniz adini su an hatirlayamadim. gozluklu zayif bir arkadasti.bu arada motoru tanımayan yok herhalde.