bikaç kez daha dene bidaha 70i bile göremeyeceğine bahse girerim.125 cc yi küçümsemeyin 175 gördüm yokuşta.
bikaç kez daha dene bidaha 70i bile göremeyeceğine bahse girerim.125 cc yi küçümsemeyin 175 gördüm yokuşta.
benim karakaçan da o hızları görüyo bazen.125 cc yi küçümsemeyin 175 gördüm yokuşta.
al birde burdan yakBaşarılarının devamını diliyorum kardeş (!)
r:
arkana birini daha atsaydın 200de görürdün kardeşim,yokuş+ağırlıkla ilgili bsey bu 125 cc olmasının sana bi faydası yok zatn![]()
bikaç kez daha dene bidaha 70i bile göremeyeceğine bahse girerim.
benim karakaçan da o hızları görüyo bazen.
arkadaşım sen bakma milletin 140 160 gördüm dediğine,o altındaki motorun hakkı 110 120 dir,he rüzgarı arkana alıp yokuşta 140 gördüm dersen kendini kandırırsın zaten,bunu yaparak ciddi şekilde şu hızı yaptım benim motor yapıyo okunmuş motor bu diyenler okadar arttı ki oyüzden sana mübağala ile yaklaşan arkadaş olldu bayaİyi de ben rampadan inerken de göremiyorum.bak yine moralim bozuldu. Hem ibremde 140 değil 160 yazıyor.
Yıllardır motorla surat yapanlara şaşıyordum şimdi kendim hız istemeye başladım. Hakikaten de insanın kınadığı başına geliyormuş. Hani bu bana ders olsun derler ya
![]()
Zippo abi öyle diyon ama düz yolda yalandan kartallar bile seni geçince moralin bozulmaz mı? hem 10 km deyip de geçme. Mevzu başka. Gerçekten motorum hakkında endişelenmeye başladım. Pek anlamıyorum da motordan. Ne de olsa yeniyim.