13 ağustos cumartesi gecesi neşesi :)

gelde bu adamların hakkını ye be kardeşim ....onlar olmasaydı kesin bir çok terslikle karşılaşır mahçup olurdum , sevgili (pynst yığıt,pynst ercan, pynst sercana ) huzurlarınızda çok çok teşekkür ediyorum onlardanda allah razı olsun

bizleri güzel bir şekilde agırlayıp,hoş sohbette bulundukları için Yigit-Ercan-Sercan ' teşekkür ederim.İstanbul'ada bekleriz sizleri dostlar :)

ve bendeki resimleri atayım artık Görkem senin Kawasaki fotoda geliyor bu arada :p

buyrun iyi seyirler :)
ilk tayfa ve hazırlık çalışmaları

ikinci tayfayı beklemek için yola çıktık ,sanki bayram korteji maşallah :)

ilerde bir ışık gördüm Furkan'a dedim bu kesin Tünal abidir ve 10 puan :)

güzel kareler :)

Muhabbet herkese mahsus, içinde hasıl olmak anlayana mahsus derler gözlerinizden öperim ben çok keyf ve feyz aldım arkadaşlar....

yalnız aşıklar tepesine çıktığımızda o manzaranın fotorafları çekilmeliydi harika manzara vardı....keşke çekilsiydi...

amma resim çekmişiz kardeşim,yükle yükle Allah yardım etsin :)

aslında tepede resim çekilmişti ama makina oynadıgından fotolar fulug çıkmış o yüzden yüklemedim,kusura kalmayın artık :)

F54

arjantinli abim benim elmaları birtek sen foto çekmişsin başka kimsenin ne gördüğü var ne de bildiği ama irfan ağa onları çatır çatır yer afiyet şeker olsun :cherry:

Kocaeli İl Temsilcisi
Pazar akşamı derim ben kasımpaşa sahilde toplanırız kendin getir beraber yiyelim babından....çiğköfteler benden olacak yanında yanında salatası vs..

yada maltepe sahilde olabilir çoğunluk o taraftaysa....

tünal abi gelecemde dizlerim hala tutmuyo :queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
pişireceğin günü haber verde eve misafir olalım..zaten yakında dayımlara geleceğim yalovaya....

ulem ramço şöyle yerim böle yerim deyip deyip klavye karşısında yazıp yazıp benim asabımı bozma :cherry::queen: 5-6 tane pide kaldı resil seniiiiii:cherry::queen:

ulem ramço şöyle yerim böle yerim deyip deyip klavye karşısında yazıp yazıp benim asabımı bozma :cherry::queen: 5-6 tane pide kaldı resil seniiiiii:cherry::queen:

ağa sorun sende...:cherry: ben istanbul pidesi diye öyle konuştum.... senin pidelerin mazemesi bol ve gayet doyurucu idi...üstelik ben atarken güveç yoktu piyasada....

Kocaeli İl Temsilcisi
irfan o kadar sürat fazla sana.... sen sağdan sağdan 80 le devam et....

aynen aga artık seneye ramazana bir tur daha atarız bir senede o götürür:cherry: abi şaka bi yana tünal abi normalde öle agresif kullanıyorsa makinayı harbi hakkını veriyo , bir ara kene gibin yapıştım arkadan kendisine :queen:

yanlış anlaşılmasın :cherry: göbeğinin yanlarından depoya tutunmaya çalışsamda nafile bi ara arka tutamaklara tutundum yok ölede yerçekimine karşı koyamıyorum , zaten artçı olmayı öğrenene kadar yol bitti :queen:

yalnız bi ara kaçla gittiğimizi görmek için km sayaçlarına bakmak adına kafayı yılbaşı hindisi gibin yandan doğru çıkardığımda kaskım kafamdan çıkacak gibi oldu kafamdan , demekki racıng makınalarda çeneden açılır kask makbul değil aga , zannederim 200 km civarlarıydı göremedim kafayı hemen içeri çektim :queen:

---------- Post added at 00:45 ---------- Previous post was at 00:43 ----------

ağa sorun sende...:cherry: ben istanbul pidesi diye öyle konuştum.... senin pidelerin mazemesi bol ve gayet doyurucu idi...üstelik ben atarken güveç yoktu piyasada....

:cherry::cherry::queen:

---------- Post added at 00:47 ---------- Previous post was at 00:45 ----------

çok fena feci kıskandım :/ motoru cuma gün teslim alabilseydim gelecektim ama kısmet olmadı :(
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım ...:rendeer:

gelmek yada gelmemek işte bütün mesele bu :)

aynen aga artık seneye ramazana bir tur daha atarız bir senede o götürür:cherry: abi şaka bi yana tünal abi normalde öle agresif kullanıyorsa makinayı harbi hakkını veriyo , bir ara kene gibin yapıştım arkadan kendisine :queen:

yanlış anlaşılmasın :cherry: göbeğinin yanlarından depoya tutunmaya çalışsamda nafile bi ara arka tutamaklara tutundum yok ölede yerçekimine karşı koyamıyorum , zaten artçı olmayı öğrenene kadar yol bitti :queen:

yalnız bi ara kaçla gittiğimizi görmek için km sayaçlarına bakmak adına kafayı yılbaşı hindisi gibin yandan doğru çıkardığımda kaskım kafamdan çıkacak gibi oldu kafamdan , demekki racıng makınalarda çeneden açılır kask makbul değil aga , zannederim 200 km civarlarıydı göremedim kafayı hemen içeri çektim :queen:

---------- Post added at 00:45 ---------- Previous post was at 00:43 ----------

:cherry::cherry::queen:

bir ara 200 e düşmüştüm doğru o zaman bakmışsın

Kocaeli İl Temsilcisi
amma resim çekmişiz kardeşim,yükle yükle Allah yardım etsin :)

aslında tepede resim çekilmişti ama makina oynadıgından fotolar fulug çıkmış o yüzden yüklemedim,kusura kalmayın artık :)

bırak tamer abi tepenin resimlerini filan abi ne kusuru görmek isteyen gelsin meraklansın aga :)

gelenler gördü gelemeyenlerde görmeye gelsin icabında :)

---------- Post added at 00:53 ---------- Previous post was at 00:49 ----------

bir ara 200 e düşmüştüm doğru o zaman bakmışsın

agam sen ciddimisin harbi şaka yapmıyorum :) 200 aştıkmı ben sağa sola bakamadım rüzgardan :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar