Gelirken E-5 te ufaktan bir baktım öyle işteTam alışmadan sakat bir motor.1. ve 2. vitesleri tehlike.
Sticker yaptırıcam zaten.Ben çalışırken tatil yapan arkadaşlarım şimdi bana zengin diyo.Ele inat Baba parası değil Alın teri![]()
Alın teri bambaşka bişey ya![]()
Motor 2008 model ilk sahibinden aldım.7 bin km binmiş daha sonra 600 RR almış.2 yıl yatmış motor.Zinciri filan paslanmış o derece.5.750 gibi aldım. Satış filan 6 gibi geldi.Tamamen orjinal lastiklerine kadarÜzerindeki ipler duruyo daha lastikler.Maşallah diyin nolur.Çok tırsıyorum nazardan gözden.
Felonun değil abi hyonun sorunu o . Ben virajsız yollardan gidiyorum hep yatmadım dahaufak ufak yardırmaya başladıysan bağımlılık yapar hakkında hayırlısı...sende bizim apaçi felon gibi asfaltları öpmezsin inşallah...adam girdiği 10 virajın ikisinde yerde...![]()
Mete abi. 600 F le 1.500 km deneyimim var.Tabiki oldum demiyorum ama Allaha şükür şaka olmadıgını çoktan benimsedim.Allah göstermesin öyle bişey.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar![]()
Felonun değil abi hyonun sorunu o . Ben virajsız yollardan gidiyorum hep yatmadım daha![]()
Bariyerlerin daimi dostu felon.Freni unuttu o artıkfelonu cbr 600 de düşünemiyorum...bariyerlerle dost bir arkadaş...![]()