Ramazan geldi böyle oldu , harbi pide yemek isteyene..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kocaeli İl Temsilcisi
İİİRRRFFAAAAAAANNNNN!!!!!!!!:p:cherry:

varmısın iddiaya??????:silent::wiinkk:

ne iddiası samedim du bismillah şimdi açtım evde neti :) ne oluyoz moduna girdim ne iddiasıymış bu agam :)

---------- Post added at 22:04 ---------- Previous post was at 22:01 ----------

İyiyim hamdolsun ramazan sizleri gördüğümde daha iyi olacağım inşallah

özer abi nasılsın nerelerdesin sen be abi yahu :)

Kocaeli İl Temsilcisi
13 ağustos cumartesi akşamı iftar menüsü...

kuşbaşılı kaşarlı,bol tereyağlı, sucuklu, sade kaşarlı pide

tatlı

turşu, meşrubat

fırında etli güveç

marmaraya sıfır manzarada

sohbetli olunca umarım yemeklerden geriye bir şey kalmaz :)

Kocaeli İl Temsilcisi
21 kişi????:silent:
sence???

agam ben 30 u gözden çıkarmıştım fakat biz ona yinede 30 diyelim o gün ben çok müsait olamayacağım için buradan 2 motosikletli ve müzisyen arkadaşım bana eskortluk edecekler allah razı olsun kendilerinden , erken saatte organizasyonu takip edecekler , sizler geldiğinde sanırım her şey hazır olacak inşallah :)

ama bence 30 kişiye yaklaşır cumartesi gününe kadar...

agam ben 30 u gözden çıkarmıştım fakat biz ona yinede 30 diyelim o gün ben çok müsait olamayacağım için buradan 2 motosikletli ve müzisyen arkadaşım bana eskortluk edecekler allah razı olsun kendilerinden , erken saatte organizasyonu takip edecekler , sizler geldiğinde sanırım her şey hazır olacak inşallah :)

ama bence 30 kişiye yaklaşır cumartesi gününe kadar...

İyidir iyi,her ne kadar tanışmamış olsakta topiclerde bir numara mete kardeş gelirse 30 zaten tamamlanmış olmayacakmı??

Kocaeli İl Temsilcisi
İyidir iyi,her ne kadar tanışmamış olsakta topiclerde bir numara mete kardeş gelirse 30 zaten tamamlanmış olmayacakmı??

ah be özer abicim seninde harddisk yavaşlamış benimki gibi çamlıcayı ne çabuk unuttun özer abim benim :cherry: yuvacığı geçtikte :)

elimden ekmeğimi bile yedin :queen::cherry:

şimdi sana ait resimleride koyarsam ayıp olur seni mahçup etmeyi hiç istemem :cherry::rendeer:

eeee insan gezilere bolca katılınca normaldir :) hangisi yuvacıktı hangisi çamlıcaydı neyse sen gelde tanışırız bir kez daha :)

meteye ayrı masa açacağım tek başına :queen:

---------- Post added at 22:38 ---------- Previous post was at 22:34 ----------

Allah kabul etsin kardeşim...
Allah bu sevabı isteyen herkese nasip etsin....:rendeer:

amin agam amin cümlemize nasip etsin inşallah...

Son düzenleme:
ah be özer abicim seninde harddisk yavaşlamış benimki gibi çamlıcayı ne çabuk unuttun özer abim benim :cherry: yuvacığı geçtikte :)

elimden ekmeğimi bile yedin :queen::cherry:

şimdi sana ait resimleride koyarsam ayıp olur seni mahçup etmeyi hiç istemem :cherry::rendeer:

eeee insan gezilere bolca katılınca normaldir :) hangisi yuvacıktı hangisi çamlıcaydı neyse sen gelde tanışırız bir kez daha :)

Ah akıllım ben onu senin için değil mete-han için yazdım... ah oruç nelere kadirsin . yahu seni unutmam mümkünmü tüm mt.ailesi tanıyor artık seni

1-sametagir
2-mezit
3-unnamaed
4-tek teker ramço
5-metehan
6-f54
7-ethem76
8-alper41
9-piyanist_irf
10- cbr1100xx
11- siyah atmaca
12- Onur Y.
13-speedy2 +2
14-arjantinli69
15-cenk şenver...
16-mahonyy+1
17- byhazin +1 (mustafa )
18-
bir kişide sedat a artı eklendi kişi sayısı 22 oldu...

Kocaeli İl Temsilcisi
alur böyle şeyler ben yanlış anlamışım özer abicim özürrrr :) yavvv meteyi hiç sorma zaten abi o kocaman yapısının ardında aslında pamucuk gibi kalbi var ama fazla kızdırmıcan abi, torku 100 cc den bir anda 3000 cc lere çıkması kaçınılmaz :cherry::cherry:

13 ağustos cumartesi akşamı iftar menüsü...

kuşbaşılı kaşarlı,bol tereyağlı, sucuklu, sade kaşarlı pide

tatlı

turşu, meşrubat

fırında etli güveç

marmaraya sıfır manzarada

sohbetli olunca umarım yemeklerden geriye bir şey kalmaz :)

ağa menüye bayııldım.... bana 2 kişilik lütfen.. bu arada kişi sayısı 22 olmuş...

onur ise sivas koyuljisardan kavun getirecek tadımlık.....

Kocaeli İl Temsilcisi
ağa menüye bayııldım.... bana 2 kişilik lütfen.. bu arada kişi sayısı 22 olmuş...

onur ise sivas koyuljisardan kavun getirecek tadımlık.....

sağolsun kardeşimiz allah razı olsun kendisinden , bu arada sevgili mustafa ( silentsorrow) kardeşimde taaaaa niğdelerden kargoyla tahinli pide yolluyor ,az önce temasa geçtik , bu ince ve düşünceli tavırlarından ötürü ondanda allah razı olsun ...

arkadaşlar maddiyat bir yana maneviyatı parayla satın almanız imkansız gerçekten çok heyecanlıyım af buyurun :)

akşamın güzelliğini sorunsuz , kusursuz problemsiz foto ve video olarak görüntüleyecek olan sevgili fatih arkadaşımada teşekkür ediyorum huzurunuzda , malum dijital makinalara akşam vakti pek güven olmuyor şöyle güzel piksellerle gecemizi ölümsüzleştirsin :)

Motosikleti
bmw f650 cs
İrfan kardeş ALLAH kabul etsin şimdikten hayırlı iftarlar diliyorum .Çok güzel insanlar bir araya gelmiş .Bende olmayı çok isterdim fakat daha önceden sözümüz olduğu için bu keyfi sizinle yaşıyamıyorum inşallah başka bir sefer görüşmek dileğiyle hepinize afiyet olsun sağlıcakla kalın

gerçekten çok güzel ve manidar bir toplantı olacak...
Rabbim mükafatını misli ile versin inşallah...

Sametliğimi (istediğiniz gibi değerlendirebilirsiniz) yapmazsam rahat duramam...:wiinkk:
bilirsiniz atalarımızda böyle iftarlarda bir de diş kirası olurdu...
bilmeyenler istemeyebilir ama.....
ben diş kiramı isterim ona göre...:queen::queen::queen::rendeer::rendeer::rendeer:

gerçekten çok güzel ve manidar bir toplantı olacak...
Rabbim mükafatını misli ile versin inşallah...

Sametliğimi (istediğiniz gibi değerlendirebilirsiniz) yapmazsam rahat duramam...:wiinkk:
bilirsiniz atalarımızda böyle iftarlarda bir de diş kirası olurdu...
bilmeyenler istemeyebilir ama.....
ben diş kiramı isterim ona göre...:queen::queen::queen::rendeer::rendeer::rendeer:

Benden diyet cola he he he

---------- Post added at 00:30 ---------- Previous post was at 00:28 ----------

arkadaşlar buluşma yerleri saat lütfen kesin yazalım da cumartesi ona göre kendimizi ayarlayalım derim

tünal abi biz sizi pendik köprüsünde bekleyeceğiz abim...
cumartesi günü son olarak ben seni ararım abim....

tünal abi biz sizi pendik köprüsünde bekleyeceğiz abim...
cumartesi günü son olarak ben seni ararım abim....

o zaman ben e 5 ten geleceğim pendik köprüsünde buluşuruz belki samet le daha önce buluşursam size yetişirim yarın akşam belli olur sonuçta abbas yolcu xx tutulmaz....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar