Cbf 150 - Hyo gt250 r - Destro 250 ??

Ninjayı ilk kez canlı olarak yolda giderken gördüm.O paraya asla alınmaz bence gösterge zaten kötü farlar eski model gibi lastikler ince birazda zayıf motor.Hyosung iyi hoş motor ama bi şişirilmiş toplama motor havası var.CBR 250 kalıp olarak gayet yerinde

fiyat = > honda, hyosung, ninja (en düşükten)
performans => ninja, hyosung, honda
yedek parça, masraf => hyosung, honda, ninja (en düşükten)
görüntü => hyosung, ninja, honda

3-2-1 diye puanlar verir isek;

hyosung => 10 puan.
ninja => 7 puan
honda => 7 puan

sırf Honda kaliteli diye o görüntüsü tırt motora o kadar para verilmez bence. Hyosung'da kaliteli ikinci el temiz bul bitane 6800-7000 e maksimum..satarken 100 tl zarar etmezsin..benim bütün arkadaşlarım satarken en az 400 tl yüksek fiyata sattılar..

Kalite olarak Honda - Kawa - Hyo diye gider asıl.

Honda motosiklet üretiminde gerçekten aşmış durumda.
Hani bi yerde okumuştum, Honda'nın yanında Kawasaki atölye gibi kalır diye.
Dolayısıyla kalite olarak da Honda bir adım önde geliyor Kawasaki'den.

Hepiniz saolun motoru iyice inceledim,araştırdım güzel motor. Birazda tanıdığım ustalara, motordan anlayan arkadaşlarıma danışcam. Onlarda okeylerse motoru alıcam.
Bayisi var dime arkadaşlar??
:sunny:

Tanıdığın ustalar "onun parçası pahalı, mondial verelim" der...

dostum ıkıncı el 2006model yamaha fazer al turkıyede cok tutulan motordur ıkıcı elı kuvvetlı ve aksesuarları heryerde var sıddetle tavsıye ederım

Kalite olarak Honda - Kawa - Hyo diye gider asıl.

Honda motosiklet üretiminde gerçekten aşmış durumda.
Hani bi yerde okumuştum, Honda'nın yanında Kawasaki atölye gibi kalır diye.
Dolayısıyla kalite olarak da Honda bir adım önde geliyor Kawasaki'den.
yanlışsın kardeş ben kalitenin içinde satış sonrası hizmetide ararım kaliteli marka satış sonrası hizmeti aksatmadan verendir hiç vermeyen değil
mondial gibi dandik bir motosiklet bile satış sonrası kawasakiden kat kat iyi hizmet vermektedir
iş motor satmaya gelince en kalitelisi biziz diyip sattıktan sonra banane almasaydın kardeşim diyen bir firma hiç bir zaman kaliteli değildir

Görüntü konusu zevke göre değişir. Benim için en güzeli açık ara CBR. Kalite konusunda da geçen gün Kawasaki ile Hyosung'un bir karşılaştırmasını izledim youtube'dan. Linki burada :

http://www.youtube.com/watch?v=WkqDzeCVkX0

Adam 4:00'da resmen Hyosung'u düşük kalitesinden dolayı tavsiye etmem dedi ve Ninja için "işte alınması gereken motor bu diye yorum yaptı. Honda'nın kalitesi için daha olumsuz birşey duymadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar