:cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat:Eğer bu cümleyi kuruyorsan tek tavsiyem chopper olacaktır. İlk başta ikinci el 10.000 altı kalacak şekilde 500 - 750 cc arası japon bir chop, kendinden emin olunca da sıfırına bile bakabilirsin. Motosiklette keyif chopperdir![]()
vay arkadaş, motorumuzda var gelemedik. iftardan sonra oruç ve günün yorgunluğuyla çok fena uyumuşum...
öncelikle cevap veren arkadaşlara çok teşekkürederim,
enduro düşünüyorum ama,bazen aklımda yamaha fazer8 aklım gitmiyor değil
ilk başlangıçta bu motorlardan birini alıp kullanabilirmiyim tek aklıma takılan konu bu
hız sevmeyen biriyim keyif için binmek taraftarıyım
valla güzel geceydi, her ne kadar aniden serinlediyse de sahura kadar hoş vakit geçirdik. bazı arkadaşları bunalıma soktum yine XD XD
derim ki tekrarlansın, hatta bir kez de iftar yapalım birlikte ama nasıl olur nerde olur bilemem. bir gezi planı yapamayanlar iftar planına hiç bulaşmasın derseniz anlarım yani.
yeni ehliyewt alacak arkadaşlar, iyice araştırın kurslara sorun bu tarihlerde bazen çok saçma oynamalar yapıyor m.e.b. sonra hevesiniz kursağınızda kalmasın.
kurşunlu teklifime yarın için güncel çekiyorum!!!
bir gezi planı yapamayanlar iftar planına hiç bulaşmasın derseniz anlarım yani.
iftar içinde demirciköydeki balık yediğimiz yeri tavsiye ederim ramazanda çok iyi oluyo vardiyalı çalışan arkadaşların gündüze döndüğü hafta bi akşam hep beraber iftar yapalım.
İftar planım var benimde uzun zamandır düşünüyorum bizim evin çatı katında birgün sizleri ağırlamak isterim...