Herkeze selam,
Bende bursalı bir motorsiklet tutkunu olarak sizlere danışmak istediğim bir konu var...
genel yaptığınız şehirdışı geziler için bir vitesli motorsiklet tavsiye edebilirmisiniz sıfır almak istiyorum
uzun süre önce scooter kullanıyordum bayadır motorsiklet kullanmıyorum bir çok arkadaşım güçlü bir maxiscooter al daha iyi olur
diyor ama bir kere almışken iyi birşey almak istiyorum bana tavsiyede bulunabilirmisiniz?
cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi borç bilirim
Aleyküm selam çaka...Selamun aleykum site ahalisi. Cümle müslüman aleminin ramaz-ı şerifinin hayırlara vesile olmasını dilerim.
Herkeze selam,
Bende bursalı bir motorsiklet tutkunu olarak sizlere danışmak istediğim bir konu var...
genel yaptığınız şehirdışı geziler için bir vitesli motorsiklet tavsiye edebilirmisiniz sıfır almak istiyorum
uzun süre önce scooter kullanıyordum bayadır motorsiklet kullanmıyorum bir çok arkadaşım güçlü bir maxiscooter al daha iyi olur
diyor ama bir kere almışken iyi birşey almak istiyorum bana tavsiyede bulunabilirmisiniz?
cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi borç bilirim
Teşekkür ederim kardeşim, saol sen nasılsın neler yapıyorsun ? hiç aramaz sormaz oldun, unuttun bizleri.Aleyküm selam çaka...
Naber dostum... nassın...![]()
mrb arkadaşlar,
özcan 1980 arkadaşıma cevap olarak yazıyorum,
boyum 1.80 kilom 85-90 arası geziyorgerektiğinde şehir dışında kullanabileceğim genelde gezi amaçlı bir motor almak istiyorum
limitim 25.000 TL civarlarında
hade müsait olan çıksın, mehmet ve ben setbaşında buluşup merkezde bir yerlere gidecez, oturacaz ...
hız sevmeyen biriyim keyif için binmek taraftarıyım