[Bursa - MT]

Herkeze selam,

Bende bursalı bir motorsiklet tutkunu olarak sizlere danışmak istediğim bir konu var...
genel yaptığınız şehirdışı geziler için bir vitesli motorsiklet tavsiye edebilirmisiniz sıfır almak istiyorum
uzun süre önce scooter kullanıyordum bayadır motorsiklet kullanmıyorum bir çok arkadaşım güçlü bir maxiscooter al daha iyi olur
diyor ama bir kere almışken iyi birşey almak istiyorum bana tavsiyede bulunabilirmisiniz?

cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi borç bilirim

Merhaba tolga ilk baş şunu söyliyeyim sen hangi motoru beğeniyorsan ve hoşuna gidiyorsa onu al çünkü motor çoğunlukla zevk işidir kimi chopper sever kimi racing kimi enduro vs. vs. içinde keşke kelimesi kalmasın ama şöyle bir gerçek var sen bunu uzun yoldada kullanmak istiyorsan uzun ömürlü olsun diyorsan vitesliden şaşma scoter ve maxi scoterler varyatörlü sistemle hareket ettikleri için her zaman yakıtları vitesliye nazaran baya yüksektir benimde sana tavsiye edeceğim tek motor cbr 250 r bence herşeyiyle süper bi makine al tepe tepe kullan teşekürlerinin yanında birde hayır duası edersin arkamızdan :) ayrıca önceden scoter'e bindim şimdi vitesli zorlarmı, alışırmıyım falan diye gözünü korkutma ben çin malı scoter'den cbr 1000 rr'a atladım max. ilk bir ay zorlanıyorsun sonra oyuncak.

Selamun aleykum site ahalisi. Cümle müslüman aleminin ramaz-ı şerifinin hayırlara vesile olmasını dilerim.

buraya bişeyler yazayım diyordum; nickti, şifreydi derken hevesim kaçtı!!!

valla üzerimde öyle bir sıkıntı var ki hiçbirşey yapasım kalmadı.

motosikletten bile vazgeçmenin arifesindeyim....hatta başka şeylerden de....

Herkeze selam,

Bende bursalı bir motorsiklet tutkunu olarak sizlere danışmak istediğim bir konu var...
genel yaptığınız şehirdışı geziler için bir vitesli motorsiklet tavsiye edebilirmisiniz sıfır almak istiyorum
uzun süre önce scooter kullanıyordum bayadır motorsiklet kullanmıyorum bir çok arkadaşım güçlü bir maxiscooter al daha iyi olur
diyor ama bir kere almışken iyi birşey almak istiyorum bana tavsiyede bulunabilirmisiniz?

cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi borç bilirim

Tabii ki sana herkes tavsiyede bulunabilir ama önce kullanım amacını,boyunu, posunu, taşıyacağın yükü(kamplara katılacaksan) ve maddi limitini de bildirmen gerekiyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:36 ----------

Batuhan, sana bişey dicektim ama demiim şimdi!

mrb arkadaşlar,

özcan 1980 arkadaşıma cevap olarak yazıyorum,

boyum 1.80 kilom 85-90 arası geziyor:) gerektiğinde şehir dışında kullanabileceğim genelde gezi amaçlı bir motor almak istiyorum
limitim 25.000 TL civarlarında

genelde insanlar bütçeleri kısıtlı olduğunda uygun fiyatlı ve kendisinin işini görebilecek motor tavsiyesi isterler ama... o fiyata alınacak birsürü model var... öncelikle tarzına karar ver bence... enduro yada touring arıyorsun sanıyorum

herkese hayırlı ramazanlar... Tolga arkadasım racing'e geçmeyi düşünürsen kesinlikle cbr250r başlangıç için ideal..

Toplanma varmı bugün?

mrb arkadaşlar,

özcan 1980 arkadaşıma cevap olarak yazıyorum,

boyum 1.80 kilom 85-90 arası geziyor:) gerektiğinde şehir dışında kullanabileceğim genelde gezi amaçlı bir motor almak istiyorum
limitim 25.000 TL civarlarında

suzuki v-strom 650 yada bmw bakabilirsin. gerçi başlangıç için zorlar biraz ama gaza gelmeyen bir insansan 1 hafta da alışırsın bence.yavaş yavaş geliştirirsin.

semih benim toplanasım var ama yandaş bulamadım kendime kıvırcık yapıyo bunlar

arkadaş ben işteyim yoksa liste başını ben çekerim toplantılarda biliyorsunuz :) 25000 tlm olsa 2011 600f alırdım ;)

hade müsait olan çıksın, mehmet ve ben setbaşında buluşup merkezde bir yerlere gidecez, oturacaz ...

vay arkadaş, motorumuzda var gelemedik. iftardan sonra oruç ve günün yorgunluğuyla çok fena uyumuşum...

öncelikle cevap veren arkadaşlara çok teşekkürederim,

enduro düşünüyorum ama,bazen aklımda yamaha fazer8 aklım gitmiyor değil:)

ilk başlangıçta bu motorlardan birini alıp kullanabilirmiyim tek aklıma takılan konu bu:(
hız sevmeyen biriyim keyif için binmek taraftarıyım

hız sevmeyen biriyim keyif için binmek taraftarıyım

Eğer bu cümleyi kuruyorsan tek tavsiyem chopper olacaktır. İlk başta ikinci el 10.000 altı kalacak şekilde 500 - 750 cc arası japon bir chop, kendinden emin olunca da sıfırına bile bakabilirsin. Motosiklette keyif chopperdir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar