Arkadaşlar motorumu bugün aldım hayırlısı olsun![]()
cuma akşamı buluşuyomuyuz diye bişe yok her cuma buluşuyoruz baştan salmayalım
ama yeri değiştirmeye gerek varmı bilmiyorum şöyle motorlar masamızın yanında olabilcek bi çay bahçesi cafe tarzı bi yer olsa süper olur geçen sefer biraz motorlara uzak kaldık
Yalnız Ramazan dolayısıyla buluşma saatini 20.00dan 21.45 e alalım
Ramazan ayı sonrasında yine 20.00 olarak devem etsin
Yalnız ben hussarı satmış olabilirim biri beni alabilir mi![]()
![]()
Hayırlı olsun Orhan, biz ne konuştuk sen ne almışsın =)
---------- Post added at 09:13 ---------- Previous post was at 09:11 ----------
Eyvallah abibu gün devrini vermeye gideceğim hussarın 1100 e anlaştım
21: 30 iyidir.Yer hala belli değil herhalde gürpınar iyidir ama herkes gelemeyecekse en iyisi yine festival cafe.
---------- Post added at 09:15 ---------- Previous post was at 09:13 ----------
ben alırım :bestmt:
ayrıca benim hiç beceremediğim bi sanattır kendisihayırlı olsun inşallah adam gibi birine gitmiştir temiz bir motordu. bu olay sana pazarlığın nasıl bir sanat olduğunu göstermiştir umarım![]()
Şirinevlerde motomax ve hudson mağazaları var (e-5 kenarında minibüs durağı yanında) o iki mağazada bulamayacağın şey yoktur.Deri ürünlerini hudsondan al kalanları motomaxden alırsın fiyatları iyi ve yakındırYav arkadaşlar şu 9. sayfada yazdığım korumalıklar ile ilgili soruda bana yardım edebilcek birisi yok mu ? :silent:![]()
aa abi bari gelip bi uğrayaydın odamı olmazbu hafta ben yokum arkadaşlar misafirim gelecek haftasonu için..
rica ederim:cat:Tmm kardeşim saol motoru almadan 1-2 hafta önce uğrar ekipmanlarımı tamamlarım saol yardımın için![]()
anladım abi ,gönül işi farklı tabiValla çok istiyorum şöyle sıkı bi ekip olalım diye ama tam o saatlerde kız arkadaşımın uçagı iniyo..mecbur onu alıp gelmem lazım![]()
Bu gün hussarı sattımAnese gidip full korumalı 46lt cantalı xenonlu depo kılıflı yan sehpalı bi gri cbf 150 siparişi verdim . 10 ağustosta teslim alacağım.
Ben hussarla bile çıkıyodum sen tvsle yardıra yardıra cıkarsın@mhmt hayırlı olsun
Bu arada sağolun arkadaşlar güzel dilekleriniz için :rendeer:
@felon Cuma 21.30 banada uygundur. Ya ben gelsem o büyükçekmece yokuşunu çıkabilirmiyim dönerken korkuyorum :mrgreen: