[MT İSTANBUL] Büyükçekmece ve Çevresindekiler Akşam Toplaşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende gelmek isterim yeri tam anlayamadım bi söylermisiniz tam adresi ve saati.

cuma akşamı buluşuyomuyuz diye bişe yok her cuma buluşuyoruz baştan salmayalım :)
ama yeri değiştirmeye gerek varmı bilmiyorum şöyle motorlar masamızın yanında olabilcek bi çay bahçesi cafe tarzı bi yer olsa süper olur geçen sefer biraz motorlara uzak kaldık

---------- Post added at 09:21 ---------- Previous post was at 09:08 ----------

Yalnız Ramazan dolayısıyla buluşma saatini 20.00dan 21.45 e alalım
Ramazan ayı sonrasında yine 20.00 olarak devem etsin

sahilde iftar ayarlayın herkes evinden börek çörek dolma getirsin :) ben de gelirim :)

Arkadaşlar motorumu bugün aldım hayırlısı olsun :)

Hayırlı olsun Orhan, biz ne konuştuk sen ne almışsın =)

---------- Post added at 09:13 ---------- Previous post was at 09:11 ----------

cuma akşamı buluşuyomuyuz diye bişe yok her cuma buluşuyoruz baştan salmayalım :)
ama yeri değiştirmeye gerek varmı bilmiyorum şöyle motorlar masamızın yanında olabilcek bi çay bahçesi cafe tarzı bi yer olsa süper olur geçen sefer biraz motorlara uzak kaldık

Yalnız Ramazan dolayısıyla buluşma saatini 20.00dan 21.45 e alalım
Ramazan ayı sonrasında yine 20.00 olarak devem etsin

21: 30 iyidir. :) Yer hala belli değil herhalde gürpınar iyidir ama herkes gelemeyecekse en iyisi yine festival cafe.

---------- Post added at 09:15 ---------- Previous post was at 09:13 ----------

Yalnız ben hussarı satmış olabilirim biri beni alabilir mi :) :D

ben alırım :bestmt:

Hayırlı olsun Orhan, biz ne konuştuk sen ne almışsın =)

---------- Post added at 09:13 ---------- Previous post was at 09:11 ----------

Eyvallah abi :) bu gün devrini vermeye gideceğim hussarın 1100 e anlaştım :)

21: 30 iyidir. :) Yer hala belli değil herhalde gürpınar iyidir ama herkes gelemeyecekse en iyisi yine festival cafe.

---------- Post added at 09:15 ---------- Previous post was at 09:13 ----------

ben alırım :bestmt:

Eyvallah abi :) 1100 e sattım hussarı bu gün devrini vereceğim :)

hayırlı olsun inşallah adam gibi birine gitmiştir temiz bir motordu. bu olay sana pazarlığın nasıl bir sanat olduğunu göstermiştir umarım:)

hayırlı olsun inşallah adam gibi birine gitmiştir temiz bir motordu. bu olay sana pazarlığın nasıl bir sanat olduğunu göstermiştir umarım:)
ayrıca benim hiç beceremediğim bi sanattır kendisi :) kafamda bi fiyat olur onu derim tamamsa tamam hayır derse inat eder giderim :cherry:

Yav arkadaşlar şu 9. sayfada yazdığım korumalıklar ile ilgili soruda bana yardım edebilcek birisi yok mu ? :silent::)

Son düzenleme:
Yav arkadaşlar şu 9. sayfada yazdığım korumalıklar ile ilgili soruda bana yardım edebilcek birisi yok mu ? :silent::)
Şirinevlerde motomax ve hudson mağazaları var (e-5 kenarında minibüs durağı yanında) o iki mağazada bulamayacağın şey yoktur.Deri ürünlerini hudsondan al kalanları motomaxden alırsın fiyatları iyi ve yakındır

Tmm kardeşim saol motoru almadan 1-2 hafta önce uğrar ekipmanlarımı tamamlarım saol yardımın için :)

Bu gün hussarı sattım :) Anese gidip full korumalı 46lt cantalı xenonlu depo kılıflı yan sehpalı bi gri cbf 150 siparişi verdim . 10 ağustosta teslim alacağım.

Valla çok istiyorum şöyle sıkı bi ekip olalım diye ama tam o saatlerde kız arkadaşımın uçagı iniyo..mecbur onu alıp gelmem lazım :D

Yalnız yavaştan cuma kaçta ve nerde buluşacağımıza karar versek ?

Valla çok istiyorum şöyle sıkı bi ekip olalım diye ama tam o saatlerde kız arkadaşımın uçagı iniyo..mecbur onu alıp gelmem lazım :D
anladım abi ,gönül işi farklı tabi :)
@mhmt
cuma 21.45 dediydim 15dk pazarlık ile 21.30 oldu tabi ben avcılardan geleceğim için 15dk rötar yapabilirim :)
21.30 iyi.Yer olarak geçen buluştuğumuz yer olabilir ,yada motorlar yanıbaşımızda olabilcek masaları boş olan herhangi bir cafe olabilir.Aslında sen konu sahibi olarak kocaman bi şekilde telefon numaranı falan yazsan konuya?
geç gelen arkadaşlar yada buluşma yerinde bizi bulamayan arkadaşlara yardımcı olabilcek birisi lazım :) Ben yapardım bu dediğimi ama b.çekmeceyi bilmiyorum yol cafe tarifi yapamam :)

Son düzenleme:
@mhmt hayırlı olsun :)

Bu arada sağolun arkadaşlar güzel dilekleriniz için :rendeer:

@felon Cuma 21.30 banada uygundur. Ya ben gelsem o büyükçekmece yokuşunu çıkabilirmiyim dönerken korkuyorum :mrgreen:

Bu gün hussarı sattım :) Anese gidip full korumalı 46lt cantalı xenonlu depo kılıflı yan sehpalı bi gri cbf 150 siparişi verdim . 10 ağustosta teslim alacağım.

hayırlı olsun :)

Cuma akşamı bana da uygun..aynı yerde buluşuruz ama masa sandalyelerde otururuz..motorların da yanıbaşında olmuş oluruz..

@mhmt hayırlı olsun :)

Bu arada sağolun arkadaşlar güzel dilekleriniz için :rendeer:

@felon Cuma 21.30 banada uygundur. Ya ben gelsem o büyükçekmece yokuşunu çıkabilirmiyim dönerken korkuyorum :mrgreen:
Ben hussarla bile çıkıyodum sen tvsle yardıra yardıra cıkarsın :) hepinize teşekkürler :) cuma arkadaşın cbf ini alabilirsem onunla da gelebilirim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar