[MT İSTANBUL] Büyükçekmece ve Çevresindekiler Akşam Toplaşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüh ya ehliyet yok! Lanet oLsun. Kurs sahıbıne bu gece werdım ewrakları. Ehliyetsiz gelsem ne olur
Sarıyer ve Maslak vs.vs. cevresinden biri bana öncülük Ederse bende gelirim :)
Böle aktiviteler güzeL olur.
Bi gün iftardan sonra toplanıp sahur yapsak hep beraber nasıl olur ? bence güzel olur :)

Ehliyetsiz gelmek sakat olur :( Grup halinde sürünce çevirme oluyor genelde. Merak etmeyin bunu geleneksel hale getirirsek sizde gelirsiniz :)

Cuma iyi ya , öğlen gürpınar sahile geçtim bugün oralarda güzel olmus ama yiyecek ve içeceği bizim almamız lazım.

ya aklıma geldi ben festival kafede bir ıce tea içtim sonra gitim ödemeyi unutum benim ıce tea ödeyen arkadaş kimse parasını ödemek isterim geri :D

Yok ya mesela cay falan , ice tea kola tarzı şeyler içilecekse yanımıza almamız gerek etrafta pek bişey yok ama yolu cok güzel ve daha yep yeni
buluşma günü sizden ayrılınca oraya doru gitim bi baktım sahilde bi yol güzelde gayet modern şaşırdım vala :D düne kadar yoktu

Olabilir tabi neden olmasın. Mehmet güzel bi yer bulursan oraya gidelim ozaman alalım nevalelerimizi :)

Bu arada dün gece bende bi soda içmiştim parasını ödemek için çıkarttım ama hesap tamam dediler :silent: olmuyor böyle lütfen :|

Olabilir tabi neden olmasın. Mehmet güzel bi yer bulursan oraya gidelim ozaman alalım nevalelerimizi :)

Bu arada dün gece bende bi soda içmiştim parasını ödemek için çıkarttım ama hesap tamam dediler :silent: olmuyor böyle lütfen :|

Ben bugün gittim gürpınara arkamdanda bi beyaz ninja geliyodu onunla boydan boya geçtik sahili :D

Oturucak yer sorun olabilir. Yani masa, bank falan varsa sorun olmaz ama yoksa artık onada çözüm buluruz :)

Yarın gider yerin fotolarını cekerim . Olur derseniz yaparız orda

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben kimseyi tanımıyorum bende gelsem olurmu ?

djan selam kardeşim bir ricam var ben hyosung 250 naked alacağım sanırım senin bilgin var topikte yazmışsın bana yrdıncı olursan sevinirim selamlar.541-202 38 00

Bugün bir kaç motor var görüşeceğim bakalım belki haftaya kendi motorumla gelirim :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende geleyim ozaman yer ve zamanı nerden öğrenebilirim

Slm,
Ya bende gelmeyi çok isterdim ama ne ehliyet var ne bişey :D Seneye alıcam inş ehliyetimi bide çok zor görünüyo ama bizimkileri ikna edersem seneye gt250r la gelirim bende gürpınarda oturuyorum zaten. :) Şimdilik rs151 le takılıyorum :) İnş bu bi gelenek haline gelir ve devam eder. Gürpınar sahil yolunu öneririm 3 gün önce arkadaşla oturuken motorla biraz turladım orda yolu çok güzel yeni daha uzunca bi yolu var :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar