[MT İSTANBUL] Büyükçekmece ve Çevresindekiler Akşam Toplaşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bidahakine artık yemekli filan yapalım bugunde muhabbet sıkıydı..fotoları bekliyoruzz felon :D

Arkadaşlar resimleri ekliyorum ama acayip yorgunum resimde kim kim diye açıklamayı siz yaparsınız malum ben bütün gün motor topladım uyumam lazım:king:
bu arada gece flaşlı oldugundan resimlerin çoğu bulanık çıkmış artk bi dahaki buluşmada daha iyilerini çekeriz

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şu beyaz şortlu kurubuz mu :cherry:

Buluşma, hyosung bayii toplantısı gibiydi:) ayaklarınıza sağlık güzel bir geceydi (!)

Tüh yahu gelecektim oysaki, ama hayırlı bir iş vardı :joker:::xs22:: , yahu bu kadar denk gelir :pale: her hafta tekrarlanırsa güzel olur birinci olağan büyükçekmece-avcılar buluşması hayırlı olsun :) gelemeyenlere de nispet olsun ( benim gibi )

Bi dahakini yemekli dürümlü köfteli falan yapalım daha da etkili olsun :)

Mehmet aç mısın? :) 2 lafından 1'i yemek,ben evden bir şeyler hazırlar getiririm haftaya:). C.tesi akşamı yapalım iftardan sonra tekrardan..

aslında hafta içinden bi günede alabiliriz toplantı gününü çünkü cumartesileri hep zayiat verebiliriz :) cuma akşamları olur mesela ortak bi karar verelim
Yine az hyosung vardı bi dahakinde en az 6 hyo yaparız :queen:

dün bizde büyükçekmecedeydik.denk gelmemişiz malesef.müsait bir zamanda buluşuruz umarım.:cat:

aslında hafta içinden bi günede alabiliriz toplantı gününü çünkü cumartesileri hep zayiat verebiliriz :) cuma akşamları olur mesela ortak bi karar verelim
Yine az hyosung vardı bi dahakinde en az 6 hyo yaparız :queen:
Bencede Her hafta cuma akşamı buluşmak daha iyi olur hem yer zaman tam oturtulursa katılım daha da çoğalır. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar