Motosikletinin Çıplak Fotoğraflarını Paylaş

Evet arkadaşlar grenajlı motosikletlerimizin çıplak hallerinin fotoğraflarını paylaşalım.
Motosikletin orjinal(stock) halinden daha çıplak olması yeterlidir.Çıplaklık seviyesi size kalmış :)

---------- Post added at 10:39 ---------- Previous post was at 10:36 ----------

İlk olarak başlıyorum
Motosikletim Hyosung GT250R
Grenajlarımı çıkarttığımda şöyle bir resim çekmiştim hatta bu halini çok sevdim 2gün böyle kullandım:)
bikepics-2248354-800.jpg

Grenajsız Ducati Streefighter'a benzemiş. :)

Moderatör
Yararli bi baslik olmus, motor almadan once mutlaka bakilmasi gereken bir baslik hatta. Kim kaza yapmis kim hangi grenajlari degismis, fotograflara devam :)

:cherry:sedat 57 yenin namahremi.....:cat:
gerçi o şuan kıbrısta yanıyor asker ocağında.... dayı yani ybr de kimin elinde belli değil...

Uploaded with ImageShack.us

Birisi bunu motosikletlinin anlayacak karışıcak ortalık bak uyarmadı demeyin :)

Daha ben görmedim çıplağını. Allah kimseyi motorunu soydurmak zorunda bırakmasın :)

Daha ben görmedim çıplağını. Allah kimseyi motorunu soydurmak zorunda bırakmasın :)
Ben grenajların içleri kirlenince söküp temizliyorum hem motor blogunuda detaylı bi şekilde temizlemiş oluyorum.Fantazi meselesi motor sadece tamir için sökülcek diye bi şart yok bakım içinde sökülür:)

Ali abi (Felon) kabloları düzenleyip öne ufak bir cam taksan gerçekten güzel bir naked yapabilirsin bence :)

Ben grenajların içleri kirlenince söküp temizliyorum hem motor blogunuda detaylı bi şekilde temizlemiş oluyorum.Fantazi meselesi motor sadece tamir için sökülcek diye bi şart yok bakım içinde sökülür:)

Aman benimkini soymasınlar zaten 3 tane vida tutuyor soydukmu giydiremeyiz bir daha. :) Ama isterseniz alttan çekerim illa soymaya gerek yok bu şekilde de görmek istediklerinizi görebilirsiniz :)

Ali abi (Felon) kabloları düzenleyip öne ufak bir cam taksan gerçekten güzel bir naked yapabilirsin bence :)
kışın grenajları söküp öyle kullanmayı düşünüyodum ama grenajlar olmayıncada yağmurda pantolon çamurdan gözükmez heralde onun için vazgeçtim ama grenajsız halide çok hoş oluyo :)

çok rica ettim ama kabul etmiyor...

ya tam yetkili servis..
yada çankayanın önünde soyunurum diyor....

japonlar uyanık olur derlerdi ama bu kadarını beklemiyordum...:cherry:

Töbe Töbe..:queen: çıklak fotağrafı yokki hem çok utangac öyle herkese kendini göstermez..:)=

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar