[MT İSTANBUL] Büyükçekmece ve Çevresindekiler Akşam Toplaşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Hornet
Motorum hala servisten çıkamadıgından gecıcı olarak servıs cbf 150 gonderıyor fakat salı gununden ıtıbaren elimde olacağından katılamıyıcam ama gönlüm sizlerle..
İlk buluşmayı Allah'ın ıznıyle gerçekleştirinden 2-3 derken devamlı olsun..2. bulusmada bende sizlerleyim:)

Bende hussar var yalnız benide beklersiniz inşallah :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:29 ----------

Motorum hala servisten çıkamadıgından gecıcı olarak servıs cbf 150 gonderıyor fakat salı gununden ıtıbaren elimde olacağından katılamıyıcam ama gönlüm sizlerle..
İlk buluşmayı Allah'ın ıznıyle gerçekleştirinden 2-3 derken devamlı olsun..2. bulusmada bende sizlerleyim:)
Abi istersen alayım seni konusmustuk senle hani

1-jonturka GT250R
2-kurubuz
3-Felon gt250r
4-cbr125cbr
5-arifziyaar
6-Bygrm (görkem) Full GT250R
7-Alper150zc ve Phantom264. Cbf150
8-.Mhmt. (HUSSAR)
9- djan (crypton)

Abi uçağın orda buluşuyoruz değil mi? Abi gelin işte yavaş yavaş bi grup oluştururuz . Bu olmazsa bir dahakine

Motosikleti
Hornet
Bende hussar var yalnız benide beklersiniz inşallah :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:29 ----------

Abi istersen alayım seni konusmustuk senle hani

Kardeşim işten 1 de çıkıcam yetısemem bu seferlık :) 2.sine inş hem ben hem motorum birlikte oluruz..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şu zamana kadar hiç buluştunuzmu ?

Evet ortam baya iyi oldu. Bu ortamın devamı gelir :) Gecenin süprizi mitsubishi lancer oldu :mrgreen:

Bu arada Ben Orhan :)

buluşma zevkliydi güzeldi...koyu bir muhabbet vardı... :) dönüştede biraz sıktım...ama bugünlerde bir sorun var 177 175 civarında kalıyorum :D neysee.. başka zaman başka denemelerle. yine buluşuruz... katılan herkeze çok teşekkürler...

buluşma zevkliydi güzeldi...koyu bir muhabbet vardı... :) dönüştede biraz sıktım...ama bugünlerde bir sorun var 177 175 civarında kalıyorum :D neysee.. başka zaman başka denemelerle. yine buluşuruz... katılan herkeze çok teşekkürler...

ben burdan çıkayım beylikdüzünde 180i bulurum diyodun ? :):) şaka maka ışıklara geldiğimizde arka tekeri kaydırıp yan dönmeni ağzım açık izledim..sonra bende arkandan ayaklarımı yere koyup sürükleye sürükleye geldim :)

Gerçekten umduğumdan güzel oldu güzel bir akşamdı daha nicelerine :)

180 neden göremedim.. orhan ı bıraktık migrosun orada oradan sonrada aşağıya doğru trafik çok sıkışıktı arabalaran arasından sıyrıldım ve bir boşluk yakaladım ardından önüm kapandı.. o sebepten 175 falan yaptı.... drift yani powerslide olayınıda o bahsettiğim haramidere kavşağında görmelisin birde ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar