Heh saolsunlar konuyu actıktan 2 , 3 hafta sonra yayınlamışlar bende umudu kesip hiç bakmıyodum yarın bende ordayım hussarımla saat kaçta buluşuyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:17 ----------
Bu arada abilerim arkadaşlarım , adres kafe güzeldir genellikle motor sahiplerinin takıldığı bi yer sahibininde hayabusası vardı zaten
Heh saolsunlar konuyu actıktan 2 , 3 hafta sonra yayınlamışlar bende umudu kesip hiç bakmıyodum yarın bende ordayım hussarımla saat kaçta buluşuyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:17 ----------
Bu arada abilerim arkadaşlarım , adres kafe güzeldir genellikle motor sahiplerinin takıldığı bi yer sahibininde hayabusası vardı zaten
Bu akşam saat 20 00da buluşacağız. büyükçekmece sahiline girişte atirusun arkasında uçakların oldu alanda yanlıs anlamadıysamsüper olur kardeşim bende sonunda yeni makineme kavuştum bana uyar yer ve saat belırleyelim gelenler el kaldırsın lütfen.
Bu akşam saat 20 00da buluşacağız. büyükçekmece sahiline girişte atirusun arkasında uçakların oldu alanda yanlıs anlamadıysam