Uludağ Macerası (Babaçi/Newceri/Hirkil/Mete Handro)

Güzel gezmişsinizdir, oksijeni çekince bünyeye pili şarj etmiş gibi oluyor insan, bu arada kask ve dainese knee v gözümden kaçmadı :) güzeldi senin mavi kaskın metehan amca :)

aha aga be insanın orada kalası geliyor valla...hani fantazi ama düşünsene bir göktaşı düşüyor Marmaraya ve tüm insanlık yükseklere kaçmak zorunda kalıyor...:queen: bi filmde vardı o ..motokroscu velet manitayı arkasına alıp o tsunamiden kaçıyor falan...mavi kaskı birine attım parçalandı artık bu marushınede alıştım...yarım kaskın evdeki düdüklü tencere kapağından bir farkı yokmuş...:p

Anlatım güzel, paylaşım güzel tebrikler :rendeer:

senin paylaşımlarının yanında bizimki hava civa kalır hocam...:wiinkk:

thumb_aa7230e3.jpg
[/URL][/IMG]metehan çok karizmatik çıkmışın resimde

aga inan tipim kayık benden iş çıkmaz...:queen:

güzel bir gezi,harika yerler,teşekkürler,o plaja bayıldım.

Adanada varmı böyle yerler Bora abi...:p

güzel bir gezi olmuş abilerim elinize sağlık

sizlerdende bekleriz böyle ekşınlar...

Aferİn aferİn...

BeĞendİm :p

öptüm kuzen...

10 numara bir organizasyondu ekip arkadaşlarıma teşekkürler...

ömer sanırım mete'nin kabanı bi sen giymemiştin:queen: geçen sene hayatımı kurtaran kaban olur kendileri:cat:

3 gün sonra aynı güzargahı eşimle birlikte tekrar katettim,uludağ zirvede şiddetli yağmur vardı,milli park girişinden geri indim.

çegirge semtinde çay içerken zirvedeki kara bulutların dağıldığını görünce tekrar çıktım:sunny:

Aman ALLAHIM bu ne soğuk:pr:

hanıma bozuntuya vermedik serde erkeklik varya...giyilebilecek ne varsa hanıma vardim...:bounce:

ömer faruk arkadaşımızla ilk gezimizdi genç yaşına rağmen 40 lara merdiven dayamış bizlere ayak uydurdu kendisine teşekkür ederim.

mete ve hamdi iyiki varsınız iyiki sizi tanımışım.nice yolları birlikte aşmak ümidiyle:rendeer:

akşam bendeki resimleri yüklerim.....

mete ve hamdi iyiki varsınız iyiki sizi tanımışım.nice yolları birlikte aşmak ümidiyle:rendeer:

vayy duygusala bağladın hayırdır kanka...Ömer Faruk biraderimi tanıdığına pişmansın herhaldeanmamışında adını...:p

mükerremde olayı var ya off...

benim torpaklarım...

ne toprağı len topitop...:p

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
way anasını, adam 1 günde dağ tepe demeden dolanmış,kebap yemiş hazmetmiş birde istanbula dönmüş tekrar,geri döndüğünde kesin kalıp halinde motorun üzerinden almışlardır seni :D

way anasını, adam 1 günde dağ tepe demeden dolanmış,kebap yemiş hazmetmiş birde istanbula dönmüş tekrar,geri döndüğünde kesin kalıp halinde motorun üzerinden almışlardır seni :D

Aga düşük cc ile dağ bayır yalan oluyor...öldürüyor bedeni...250 lik skutır şart abi lamı cimi yok...

Motosikleti
Aga düşük cc ile dağ bayır yalan oluyor...öldürüyor bedeni...250 lik skutır şart abi lamı cimi yok...

haklısın dostum ufak cc ile gerçekten yorucu oluyor,aslında sana bir sym evo 250 yakışır,hem fiyatı uygun hem güzel kaçar,az yakar,sağlam motor seni kaldırır ,ayrıca koca totoşun arkadan bond çanta gibi görünmez ,ayıbını örter senelerce dağ tepede gezdirir

güzel bir gezi olmuş..
aramıza tekrardan hoşgeldin ağabey...
yokluğun hissediliyor...

Yaavvv Metepandroooo:):)

Ne zaman pilan yapıldı, ne zaman buluşuldu da gazlandı, ne zaman bütün bu atraksiyonlar gerçekleşti de bir de forum açıldı yaavvv:mrgreen::cat:

Kesin ''Rüyaların Yapıldığı Maddeden Yapılmışsın'' sen:p:p

Gaza basan bileğinize, frene basan peynir kokulu ayak barnak uçlarınıza, çamaşırlarınızı dolduran Yusuf2 a selam olsun:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Şahane gezi olmuş, korsan gibi, vur-kaç yapmışınız:p:cat:

Biz de burada bööle oturup resimlere bakıyoz sayenizde...

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Banstar is back!!! :) Babahandıro dönmüş daha ne olsun. Aga KTM'yi verip CBF almaya niyetim var; benzin 4,5TL bize 150cc'de yukarısı haram...

yeniden yükleyecem

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:25 ----------

Uploaded with ImageShack.us

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------

çok şükür hallettim:)

Son düzenleme:

ömer sanırım mete'nin kabanı bi sen giymemiştin:queen: geçen sene hayatımı kurtaran kaban olur kendileri:cat:

ömer faruk arkadaşımızla ilk gezimizdi genç yaşına rağmen 40 lara merdiven dayamış bizlere ayak uydurdu kendisine teşekkür ederim.

Abi o kaban benim kurtarıcım oldu. o olmasaydı ben bi hafta yatakdan kalkamazdım herhalde :queen::queen:

Abicim beni davet ettiğiniz için ben teşekkür ederim. inşallah en kısa zamanda tekrarlarız:cat::cat:

haklısın dostum ufak cc ile gerçekten yorucu oluyor,aslında sana bir sym evo 250 yakışır,hem fiyatı uygun hem güzel kaçar,az yakar,sağlam motor seni kaldırır ,ayrıca koca totoşun arkadan bond çanta gibi görünmez ,ayıbını örter senelerce dağ tepede gezdirir

aga harbiden yahu hem İzmire geldiğimde senin sidikli scarebeonuda geçer arkadan nanik bile yaparım...:queen: koca totoşumla ilgilendiğini bilmiyorum çok şaşırdım...:parkamı kollayayım bundan sonra...:queen:

güzel bir gezi olmuş..
aramıza tekrardan hoşgeldin ağabey...
yokluğun hissediliyor...

vay agam nettin...bende MT de bir boşluk görüyor ve oraları dolduruyorum derz gibin...:p

off poza bak...
h,ç güleceğim yoktu yav:)

Yaavvv Metepandroooo:):)

Ne zaman pilan yapıldı, ne zaman buluşuldu da gazlandı, ne zaman bütün bu atraksiyonlar gerçekleşti de bir de forum açıldı yaavvv:mrgreen::cat:

Kesin ''Rüyaların Yapıldığı Maddeden Yapılmışsın'' sen:p:p

Gaza basan bileğinize, frene basan peynir kokulu ayak barnak uçlarınıza, çamaşırlarınızı dolduran Yusuf2 a selam olsun:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Şahane gezi olmuş, korsan gibi, vur-kaç yapmışınız:p:cat:

Biz de burada bööle oturup resimlere bakıyoz sayenizde...

Vay Muzaffer abim İtalyalardan döndün mü...hasret doluyum valla Eylem Aplama ve sana...sende çoluğa çocuğa karıştıktan sonra içinde ki bu motosiklet sevdasına ara verdin...erteledin...sende hayatımıza bir iz bıraktın ve bu izi artık takip dedemiyoruz...izin üzerleri kapandı...özledik seni agam...

Banstar is back!!! :) Babahandıro dönmüş daha ne olsun. Aga KTM'yi verip CBF almaya niyetim var; benzin 4,5TL bize 150cc'de yukarısı haram...

evet abi durum aynen böyle...yahu bir yerlerde buluşsak seni bir içime çeksem gangam...:rendeer:

Abi o kaban benim kurtarıcım oldu. o olmasaydı ben bi hafta yatakdan kalkamazdım herhalde :queen::queen:

Abicim beni davet ettiğiniz için ben teşekkür ederim. inşallah en kısa zamanda tekrarlarız:cat::cat:

o kaban bir efsane...o kaban bir fenomen...bende varlığğından huzur buldum ganga...gerçekten olgunluğun hoşsohbetinle vazgeçilmez bir dostsun...

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:25 ----------

paşamın motoruna bah özel makinalarla cilalanmış...vay be mükremin gelsin uçucam kendisine...benim düldülünde depo kılıfı 4.5 yıldır henüz çıkmamaış...:queen:

Oğuz ile kuzende uludağda bu gün metehan abi,bi ben çıkamadım teleferiğe.:pale:

Motosikleti
hacı kızma hemen yahu ,kabahat sendede var birazcık böyle bir fotoyu çektirmen hata ,ara bakalım bütün forumu böyle poz veren kaç kişi var :p ,bu arada sym nin üstüne o kalıpla sen çıktıktan sonra 120 yi geçemezsiniz ,motorda ne aerodinamik kalır ne gidecek tork sürat :),bu arada ne zaman gelion izmire hep lafta kalıyor valla ,sana köftenin kralını ısmarlıcam geldiğinde söz.
img1610if.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar