Güzel gezmişsinizdir, oksijeni çekince bünyeye pili şarj etmiş gibi oluyor insan, bu arada kask ve dainese knee v gözümden kaçmadıgüzeldi senin mavi kaskın metehan amca
![]()
Anlatım güzel, paylaşım güzel tebrikler :rendeer:
[/URL][/IMG]metehan çok karizmatik çıkmışın resimde![]()
güzel bir gezi,harika yerler,teşekkürler,o plaja bayıldım.
güzel bir gezi olmuş abilerim elinize sağlık
Aferİn aferİn...
BeĞendİm![]()
10 numara bir organizasyondu ekip arkadaşlarıma teşekkürler...
mete ve hamdi iyiki varsınız iyiki sizi tanımışım.nice yolları birlikte aşmak ümidiyle:rendeer:
akşam bendeki resimleri yüklerim.....
benim torpaklarım...
way anasını, adam 1 günde dağ tepe demeden dolanmış,kebap yemiş hazmetmiş birde istanbula dönmüş tekrar,geri döndüğünde kesin kalıp halinde motorun üzerinden almışlardır seni![]()
Aga düşük cc ile dağ bayır yalan oluyor...öldürüyor bedeni...250 lik skutır şart abi lamı cimi yok...

10 numara bir organizasyondu ekip arkadaşlarıma teşekkürler...
ömer sanırım mete'nin kabanı bi sen giymemiştin:queen: geçen sene hayatımı kurtaran kaban olur kendileri:cat:
ömer faruk arkadaşımızla ilk gezimizdi genç yaşına rağmen 40 lara merdiven dayamış bizlere ayak uydurdu kendisine teşekkür ederim.
akşam bendeki resimleri yüklerim.....
haklısın dostum ufak cc ile gerçekten yorucu oluyor,aslında sana bir sym evo 250 yakışır,hem fiyatı uygun hem güzel kaçar,az yakar,sağlam motor seni kaldırır ,ayrıca koca totoşun arkadan bond çanta gibi görünmez ,ayıbını örter senelerce dağ tepede gezdirir
güzel bir gezi olmuş..
aramıza tekrardan hoşgeldin ağabey...
yokluğun hissediliyor...
off poza bak...
h,ç güleceğim yoktu yav![]()
Yaavvv Metepandroooo
Ne zaman pilan yapıldı, ne zaman buluşuldu da gazlandı, ne zaman bütün bu atraksiyonlar gerçekleşti de bir de forum açıldı yaavvv:mrgreen::cat:
Kesin ''Rüyaların Yapıldığı Maddeden Yapılmışsın'' sen
Gaza basan bileğinize, frene basan peynir kokulu ayak barnak uçlarınıza, çamaşırlarınızı dolduran Yusuf2 a selam olsun:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Şahane gezi olmuş, korsan gibi, vur-kaç yapmışınız:cat:
Biz de burada bööle oturup resimlere bakıyoz sayenizde...
Banstar is back!!!Babahandıro dönmüş daha ne olsun. Aga KTM'yi verip CBF almaya niyetim var; benzin 4,5TL bize 150cc'de yukarısı haram...
Abi o kaban benim kurtarıcım oldu. o olmasaydı ben bi hafta yatakdan kalkamazdım herhalde :queen::queen:
Abicim beni davet ettiğiniz için ben teşekkür ederim. inşallah en kısa zamanda tekrarlarız:cat::cat: