Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Evet yazık oldu motora.İnsanlar motosikletleri hafife alıyolar ama bu makinalar hatayı kabul etmiyo malesef.
Şimdi grenaj siparişi verildi ama türkiyede yok fabrikadan gelecek sedefli beyaz olduğu için boyada güzel olmaz diye yeni grenaj sipariş edildi.düştüğü zemin çok temiz bi beton olduğundan grenajı parçalamadı sadece çizdi.Asfaltta düşmüş olsaydı aynı hızda komple gitmişti grenajlar.

veripte kotu olucama vermeyipte kötü olurum benim özlü sözüm bende birine motorumu vermiştim allahtan mondialin bir schooterı idi adam düştü kayboldu giti 200tl masraf bence motoru vericeğimiz kişi motorsiklet sahibi olmamış biriyse düşünmek bile hata onunda motoru varsa duruma göre verilebilir bazen kırmak cok zor oluyor :D

Serk21 / Evet kıllık yaptılar hadi egsoz tamam da yazı konusuna çok sinir olmuştum. Muayeneye ilk kez motor götürdüğümüz için neyin ne olduğunu bilmiyorduk.O zaman burayı da takip etmemiştim keşke baksaydım . Neyse oldu bitti bundan sonra daha dikkatli akıllandık :cherry: :cat:

---------- Post added at 15:59 ---------- Previous post was at 15:56 ----------

Felon / Boyansaydı tekrar öyle bi şansı yok muydu? Sedefli olduğu için zor mu oluyor

250r ın 2011 2010 2009 gibi üretimlerinde değişiklikler varmı farkettiğiniz. atıyorum 2010 dakiler tek renkti 2011 ler çift renk. 2009 da şu var 2010 da şekli değişmiş vs gibi.

2011 MODELLERINDE ARKA KISIM DEYISTIRILDI DAHA MODERN BI HAVA KAZANDIRILDI MOTORA BEYAZ RENK GELDI S&TKANUNİLERDE DEVİR KESİCİ VAR-ENJEKSİYONLU- HYSOUNGLARDA KARBURATÖR VAR VE DEVIR KESICI YOK BU SEBEBLE KRONIK KRANK KIRMA PROBLEMLERI VAR BUNUMU ORENMEK ISTEDIN BILMIYOM AMA GECE GECE INSAN YAZCAK YER ARIYOR :d

250r ın 2011 2010 2009 gibi üretimlerinde değişiklikler varmı farkettiğiniz. atıyorum 2010 dakiler tek renkti 2011 ler çift renk. 2009 da şu var 2010 da şekli değişmiş vs gibi.

benim 2010 da ön süspansiyon demirleri siyah beyaz..2007 2008lerde fln sarı onlar gördüğüm kadarıyla..2008den sonra gösterge farklı zaten..yeni gösterge geceleri çok güzel oluyo..

Hayırlısı olsun kardeşim:cat: askerden sonra yine aramızda olursun umarım yada 600cc ile aramızda ol :)

Eywallah kardeşim inş o gunlerıde göruruz:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:55 ----------

kardeş baya yol yapmışsın maşallah, hayırlısı olsun bu arada hayırlı tezkereler[/QUOTE ]

Tskler ustad genelı uzun yol yaptım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:58 ----------

"ORJINAL KİLOMETRESIDIR.(2007 MODEL OLUPTA 5 BINDE HIC KAZASI OLMAYAN MOTORLARDAN DEYILDIR ) " acıklama cok iyi olmuş gercekten, motorunda cok diri cok temiz gözüküyo, keşke istanbulda veya yakın bi yerde olsaydın, kacırmazdım :S

Nasıp kardeşim allah daha ıyısını verısn ıns.Eğrı oturup dogru konusmak lazım usdat km dusurupte orjınal motor dıye satanların allah belalarını versın.Kımse kolay para kazanmıyor bu ülkede...

Hayırlı olsun bu arada uzun yola çıkacam muhtemelen haftaya, bi ara sana danışayım sen tecrübelisin bu motorla uzun yolda :cat:

Eyw kardeşim sanırım alanya'ya gıdıyorsun a2tekerde okudum kardesım yolun acık olsun.Bızım motorların uzun yolu zevklı aslında bıraz yorucuoluyor ama keyıfını cıkarmaya bak;)Bakımlarını yaptırmıstın sen zıncırı felan kontrol et yanına su lastık patlamaları ıcın spray kutuda olan tamır kıtınden al bır tane;)Herseyden önce çok dıkkatlı ol otobanda araclar cok fena kapatıyorlar serıt degısırken felan aman dıyım;)

@ahmet şimşek
Evet antalya tarafına bi yolculuk var gibi ama ramazandan sonra istanbula gideceğim inşallah. O zaman asıl uzun yol olacak. Sen Tekirdağ - nevşehir arasını kaç güne yayarak gitmiştin? (tekirdağ diye hatırlıyorum yanlışsam düzelt :))

@ahmet şimşek
Evet antalya tarafına bi yolculuk var gibi ama ramazandan sonra istanbula gideceğim inşallah. O zaman asıl uzun yol olacak. Sen Tekirdağ - nevşehir arasını kaç güne yayarak gitmiştin? (tekirdağ diye hatırlıyorum yanlışsam düzelt :))

Ben makınayı bursadan aldım kardeşim ordan yalova geciş ıstanbul dan tekırgağ üzerınden keşana gittim orda okudum için :).Dönüşde dınlenedınlene geldım sureklı uzun yolda kalmadım istanbulda mola verdım. Çok yoruldum ıcın istanbul esenlerden motoru otobusle kayserıye kadar getırdım.Kayserıden Nevsehır yakın saten:)Ama sımdıkı aklım olsa otobus yerıne surerek gelmeyı tercıh ederdım :)

Korider sitesinden bir elemanın çalışması. Benim hoşuma gitti güzel olmuş.

imag0294kg.jpg

imag0297d.jpg

imag0300y.jpg

imag0306s.jpg

imag0310v.jpg

imag0313e.jpg

imag0388i.jpg

imag0386g.jpg

Son düzenleme:
eyvallah iyi yaptın sağol.
Koriderdan direk aktarayım dedim gönderdikten sonra baktım olmadı sonra indirip imageshacke yüklemeye üşenip uyudum :)

Beyler bana bu ön farın dış camı lazım çıkma falan gören duyan olursa bana bildirirseniz çok makbule geçer.Hatta çevrenizde bildiğiniz bi motorcuda pert gt250r varsa ucuza parça satan bi usta veya şahıs varsa arka fren pompası lastikler ve fren diskide lazım.Bu arada motordaki çizikler için motor renginde oje alıp çiziklerin üstüne sürün 1liraya süper sonuçlar elde edebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar