anladığım kadarıyla 4400tl paran var.sabret biraz daha biriktir düzgün bişey al çünkü o motoruda alsan binemeyeceksin sana sorun çıkartıcak garajda yatıcak.ayrıca grenajlar iyi falan değil ölü gibi gözüküyo.Motora 50lira verip ayna almayıpta o dandik aynaları aşağı grenajı delerek takan adamın motoru alınmaz kardeşim sadece bu yeter almamak için.http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...006-model-sifir-motor-yapildi-54419166/detay/
Arkadaşlar acil yardımcı olun fikirlerinizi bekliyorum gercekten cok önemli benim icin, krank kırıp toplanmış bu motor bundan hayır gelirmi ?
Daha önce benim başımdan gecen bi olayı anlatiyim freedom 200 (racer 200 ün naked versyonu) üm vardı, motor kitledi 600 tl civarı bi masraf actı bana, tamirci bu motor ayar tutmaz bundan daa hayır gelmez hemen bunu sat elden cıkar demişti bende ucuz bi fiyata satmıştım, sonra alan cocuktada siboplar gitmiş 250 tl de ona masraf acmış.... kısacası böyle bi durum olabilirmi acaba aynı hatayı 2. kez yapmak istemiyorum o aldığım freedom da motor acılmış rektifiye edilmiş bi aletti cünkü... bile bile almıştım...
Bu arada grenajlar fiyatına göre iyi bile, bi tur attım anormal bi ses yok, hız olarak sahibi 120 yi gecmek sakıncalı olur motor kaldırmaz vs. dedi.. :S (hız cokta sorun diyil benim icin gerci)
bide aynalar kırılmış yeni aynaları aşaa takmışlar direksyonu tam ceviremiyosun elin aynaya sıkışıyo :S .
Valla alırsamda haftada 2-3 gün (ist) karşı yakaya gidip gelicem acaba alet sorun cıkartırmı edermi bilemiyorum ?
---------- Post added at 17:52 ---------- Previous post was at 17:40 ----------
vallahi böyle ilanları görünce benim motor baya para eder diyorum :queen:
canım sıkıldı motordaki eksikleri yazayım bunlar sadece resimlerden gördüklerim
Ön kafa grenajı delinip uyduruk ayna takılmış aynaları yok
Fren maneti debriyaj manetleri kırık
Kafa grenajındaki Hava girişlerinden bi tanesi yok büyük ihtimalle grenaj içindeki vidalıkları kırık grenaj komple değişmesi gerek
Motorun km si silinmiş
Bisiklet elciği gibi elcikler takılmış elciklerin değişmesi lazım
Artçı tutamağında boya var.
depoda vakumla çekilemeyecek durumda bi ezik var göze batıyor.
Ön sol sinyal yok ordan bi kablo gibi bişe çıkarıp aşağı doğru bağlamışlar sol grenajlarda bi sakatlıkda olabilir
Egzos orjinal değil markasız birşeye benziyor.
Boğazdan çıkan egzos borusu farklı buda büyük bir kaza yada problemle karşılaşıldığının habercisi
Görebildiklerim bu kadar.Şimdi hevesini kaçırmış gibi olmak istemem ama bu motoru alırsan çok daha fazla canın yanar motosikletten soğursun sonrada hyosung öyle hyosung böyle dersin