muayeneden kusursuz geçtim,ama çıkışta motorum tekledi

bu sabah tüv den randevu alıp denilen saatte hazır bulundum 1,5 saat kadar bekletildikten sonra muayeneye başladı görevli arkadaş farları,sinyalleri,park lambalarını ,lastiklerin diş derinliğini frenleri bana kontrol ettirip muayeneyi kusursuz onayladı buda beni fazlası ile memnun etti,orada bulunan bi iki kişi motoru çok beğendiler incelediler,kazasız belasız kullan dediler teşekkür ettim yola çıktım motorda garip bişeyler olmaya başladı1.2. viteslerde düşük devirlerde kesiklik yapmaya başladı,istasyona girmeden 500 mt önce benzin almıştım opetten aynı şeyi daha evvelde yapmıştı yine opetten almıştım adamların benzinine ....k atmıyorum ama niye opetten alınca yapıyor bilgiler için şimdiden teşekkürler.

oradaki iki kişinin nazarı bu!!!

beğenenlere maşallah demelerini söyle..ayrıca bi daha da opetten benzin alma....:queen:

nasıl teşhis ama???:cat:

oradaki iki kişinin nazarı bu!!!

beğenenlere maşallah demelerini söyle..ayrıca bi daha da opetten benzin alma....:queen:

nasıl teşhis ama???:cat:
inan abi bende senin gibi düşündüm nazar ve opet' ten bi daha almayacam benzini hatta lpg bağlatacam:flower:

hocam muayneye motoru ne zamandan ne zamana götürüyoruz ?

ben alalı 1 ay oldu motoruda muayneye falan götürmedim.

bu sabah tüv den randevu alıp denilen saatte hazır bulundum 1,5 saat kadar bekletildikten sonra muayeneye başladı görevli arkadaş farları,sinyalleri,park lambalarını ,lastiklerin diş derinliğini frenleri bana kontrol ettirip muayeneyi kusursuz onayladı buda beni fazlası ile memnun etti,orada bulunan bi iki kişi motoru çok beğendiler incelediler,kazasız belasız kullan dediler teşekkür ettim yola çıktım motorda garip bişeyler olmaya başladı1.2. viteslerde düşük devirlerde kesiklik yapmaya başladı,istasyona girmeden 500 mt önce benzin almıştım opetten aynı şeyi daha evvelde yapmıştı yine opetten almıştım adamların benzinine ....k atmıyorum ama niye opetten alınca yapıyor bilgiler için şimdiden teşekkürler.

abi shellden baskası yalan bende bızım burda petrol ofisi var bazen shell e gıtmeye erınıyorum oysa shellde yakında gıdıp ofısden alıyordum ama her defasnda ayrı pısman oldum . onun ıcın shellden baskası yalan dıyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Opet'le alakalı değil de benzin aldığın istasyonla alakalı bir sıkıntı olabilir. Ben eski motoruma, şimdiki motoruma araba hep opet'ten alıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım. Hangi şirket olursa olsun benzin aldığınız istasyonun işlek bir istasyon olmasına dikkat edin. Uzun süre yakıt tankında az benzin kalmış bir istasyonda hem tankın içinde pislik oluşabilir hem de benzin buharlaşıp küçük bir kısmı da olsa suya dönüşebilir.

Motorumu muayneye soktum bundan 2-3 ay evvel, girmeden takır takır çalışan motosiklet çıkışta durduğu yerde istop ediyordu. Biraz kurcaladıktan sonra rölanti ayarının düşürülmüş olduğunu farkettim, düzelttiğimde gidişat da düzelmişti. Benzer bir sorun olabilir, kontrol edin derim. Benzinin de etkisi büyük tabi.

valla bende shell'den memnun değilim adamların benzini hem pahalı hemde dandik tabiki buradaki bayisi için konuşuyorum arkadaşlarında dediği gibi bir bayi yüzünden koca şirkete çamur atmak olmaz

Denizli İl Temsilcisi

bana benzin aldığın istasyon adı , saati ve gününü plakannda dahil gönderirmisin rica etsem :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar