Batum motosiklet festivali

Arkadaşlar bu sene Karadeniz gezisine ek olarak gitmek istediğimiz Gürcistan-Batum motosiklet festivaline geçtiğimiz sene giden varmı? İzlenimleriniz nedir,konaklama ,pasaport işlemleri,genel ortam,beğendiğiniz ,yada beğenmediğiniz durumlar,kısaca gözlemlediğiniz olumlu yada olumsuz herşeyi yazarmısınız.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:28 ----------

Arkadaşlar bu sene Karadeniz gezisine ek olarak gitmek istediğimiz Gürcistan-Batum motosiklet festivaline geçtiğimiz sene giden varmı? İzlenimleriniz nedir,konaklama ,pasaport işlemleri,genel ortam,beğendiğiniz ,yada beğenmediğiniz durumlar,kısaca gözlemlediğiniz olumlu yada olumsuz herşeyi yazarmısınız.

http://www.motosiklet.net/forum/mot...otosiklet-festivali-29-30-31-tem-1-agust.html

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:28 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/mot...otosiklet-festivali-29-30-31-tem-1-agust.html

Geçen seneki festivale Serdar Döner isimli arkadaşım gitmişti, ayrıntılı bi raporda hazırlamıştı raporu bulabilirsem yayanlarım belli olmaz belki bu sene aynı arkadaşla gidebiliriz.

Motosikleti
Aprilia Caponord 1200 add
allah nasip ederse bende düşünüyorum bu yıl gitmeyi önümde iki seçenek var ya emok'a katılacam yada batuma gidecem. bakalım bi kafile ayarlamak lazım...

Tarih uyarsa bu festivale katılıp ondan sonra az devam edip Bakü'yü de görmek istiyorum aybalam ...... Önceden vizeyi hazır edelim..

Merak etmeyin arkadaşlar zamanı gelince duyurusunu ayrıntılı olarak yapacagız. Ayrıca büyük bir aksilik olmazsa Rize-Trabzon MT olarakta katılmayı planlıyoruz.

Arkadaşlar ben ayrıca Yalova da ''Termal turizm eğitim ve çevre derneği ''başkanlığı yapıyorum . Bir aksilik olmazsa bahar ayında Batum'a otobüsle tahminen 40-45 kişilik grupla bir gezi düzenleyeceğim.Zaman zaman gerek yurt içi gerek yurt dışı hem ziyaret hem eğitim gezileri yapıyor,gittiğimiz yerlerin turizm müdürlükleri, turizmle iştigal eden yetkililerinden lojistik destek alıyoruz. Böylelikle gittiğimiz yerlerde gidilmesi ,görülmesi gereken yerleri daha bilinçli ve atlamadan gezmiş oluyoruz.
Tüm izlenim ve tecrübelerimi dönüşte aktarır paylaşımda bulunurum.

Arkadaşlar bu sene Batum'da Festival olacak mı? Geçen sene katılımcılar çok beğenmişler, herkes övgüyle anlatıyor. Şahsen bu sene kaçırmak istemiyoruz ama organizasyon hakkında henüz hiçbir bilgi yok. Tabiki birçok festival 2-3 hafta kala kesinleşiyor ama bu uzun soluklu bir yolculuk isteyeceğinden, erken haber almak rota ve planlama için faydalı olacak !!

Batum'da Onlarca Türk Şu an Tutuklu tutuluyor ve devletimiz hiç bir gelişme yapamıyor. bu kişilerden 2 tanesi Benim Rize'Den arkadasım ve üniversite öğrencisi tertemiz cocuklar. Ben Gitme-Gitmeme konusunda düşünceliyim. Gidecek olanlara da bir kez daha Düşünmelerini tavsiye ederim.
Batum Polisi durup dururken sizi durdurup size sorun yaratabilen cinsten enteresan bir Polis türü :farao:

Merhaba arkadaşlar ben gitmeyi düşünüyorum.Motorum ZX-10R gitmeyi düşünen arkadaşlarla birlikte gidebilirim.

Gidiş tarihimizi Ramazan bayramı sonrası olarak belirledik.Çakalaz'ın Batum polisi hakkında yazdıkları biraz canımı sıktı, biraz araştırma yapalım bakalım.:silent:

Ben kesin gideceğim arkadaslar ; Rize de karsılayabilirm sizleri . Diğer illerden gelecek cok sayıda arkadasımız da mevcut :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar