Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

buji anahtarı aldım ama buji bulamadık.Bi yerde vardı oda ngk iridyum du.

NGK 'yi tercih ediniz. Kendisini kanıtlamış bir marka. Geniş ürün yelpazesi. Sahtelerinden kaçının. CPR9EA-9 tavsiye ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Orjinalinde 8 kullanıyo bizim motorlar galiba 8 ile 9 arasındaki fark nedir?

Standart buji CR8E, soğuk tip buji CR9E. Yolda hatırlamıyorum demiştim ya şimdi baktım hangisi diye :) Normalde kullanılan 8 ama yüksek ısılarda 9 kullanmak daha uygun. Ne de olsa devirli bir makina.

Standart buji CR8E, soğuk tip buji CR9E. Yolda hatırlamıyorum demiştim ya şimdi baktım hangisi diye :) Normalde kullanılan 8 ama yüksek ısılarda 9 kullanmak daha uygun. Ne de olsa devirli bir makina.

iyiki bulamamışız o zaman yazın 9 daha iyi olur:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:23 ----------

bu siteden alıcaktım ama 9 olanından yok hyosung da sadece 8 li olanı gözüküyor
http://www.ngkbujimarket.com/category.php?id_category=348

Sahibinden.com'da bulmamanız imkansız. Kapıda ödeme ile alıyorum ben çok daha rahat ediyorum. CPR9EA-9 tam model numarası. Birde NGK CR8EIX 'lar var. Tanesi 30 lira. Gerçek iridyum bu sanırım. Kullanan varmı bu modeli ?

Sahibinden.com'da bulmamanız imkansız. Kapıda ödeme ile alıyorum ben çok daha rahat ediyorum. CPR9EA-9 tam model numarası. Birde NGK CR8EIX 'lar var. Tanesi 30 lira. Gerçek iridyum bu sanırım. Kullanan varmı bu modeli ?

ngkbujimarket.com da yok bu buji ya netten nereden alabilirim

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu siteden alıcaktım ama 9 olanından yok hyosung da sadece 8 li olanı gözüküyor
http://www.ngkbujimarket.com/category.php?id_category=348

Orjinali 8 olan olduğu için Marka-model seçine sadece 8 serisi görünüyor. Ama 9 da mevcut
ngkbujimarket.com da yok bu buji ya netten nereden alabilirim

Ali sen bu sıralar Internette hiç bir şeyi bulamıyorsun :mrgreen:
CR9E https://www.ngkbujimarket.com/product.php?id_product=368

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı

Evet CR9E yani Kullanım kılavuzu ve servis dökümanında yazıldığı şekliyle soğuk tip buji kullanmak istediğimizde seçmemiz gereken buji. Standart tip için CR8E, sıcak tip için ise CR7E. Bunlar haricindeki buji kullanım kılavuzunda tavsiye edilmiyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Evet CR9E yani Kullanım kılavuzu ve servis dökümanında yazıldığı şekliyle soğuk tip buji kullanmak istediğimizde seçmemiz gereken buji. Standart tip için CR8E, sıcak tip için ise CR7E. Bunlar haricindeki buji kullanım kılavuzunda tavsiye edilmiyor.

cr9e mi yazıyo kullanım kılavuzunda o zaman bugün bulalım şu bujidende elden alalım ?

ondan iyisi 4 tanesi 130lira olurdu ama malesef öyle bi fırsat kampanyası yapmamışlar:queen:

bu ultra mega kampanyalı bujilerin satıldıgı yerde aklınıza gelecek bütün motorların çıkma parçası var. nekadar güzel değil mi? nerden buluyorlar anlamadım :cyclopsan :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar