Hırsızlık , hırsızlıktır bunun kılıfı mazereti olmaz.
Sosyal devlet ile komunizm i karıştırmamalısınız. Dünyanın en sosyal ülkesi olan Norveçte de bu kuralların aynı şekilde uygulandığını , hatta bizden fazla olarak Norveçte özel mülk içinden geçen yollarda devletin kamulaştırma yapmak yerine her geçenin mülk sahibine para ödenmesini zorunlu tuttuğunu öğrenmelisiniz.
Yunanistan örneği gayet net bir örnektir ve kapitülasyonlar için bariz örnektir. Kamu maliyesi çöken Yunanistanın tüm gelirlerine temlik konulmuş ve gelir elde edilen tüm kurumların başına AB nin atadığı yabancılar oturtulmuştur.
Biraz gazete okuyup dünyadan haberdar olun arkadaşlar.
Bu durumda komünizm sizce de mantıklı bir rejim değil midir?
Hırsız hırsızdır , hırsızlığın mazereti olmaz kuralı beğenmiyorsanız buyrun hep beraber eylem yapalım ama plakamızı saklayarak hırsızlıkla değil . Açık açık gidip keselim köprüyü kapatalım trafiği sabah saatinde bak bakalım yer yerinden oynuyormu oynamıyormu.
Ama ben eminimki burada "devlet bizi soyuyor" diye ahkam kesenler orada ceza korkusuyla polis korkusuyla ortalarda görünmeyeceklerdir.
ÇİNDE TİANENMEN MEYDANINDA TANKIN ÖNÜNE DİKİLEN TEK BİR GENÇ,
CEZAYİRDE KENDİNİ CAYIR CAYIR YAKAN BİR BAŞKA İNSAN
KARŞISINA DEVLETİNİ VE DÜNYANIN YARISINI ALARAK SAMSUNA ÇIKAN BİR CESARETLİ SUBAY
Tarih yazdılar , plakasını kapatıp geçenler sadece hırsızlıklarına kılıf aramak için laf ürettiler.
Kendinizle çeliştiğinizi düşündünüzmü hiç ?
Zamanında bir başlık açmıştınız.
Bilinçsizce motor kullanarak yaptığımız bir kaza sonucu meydana gelen durumda, bize yardım için gelen bir ambulans o anda yaşlı bir hastaya hamileye vs. yetişmiş olsa gibisinden.
Bu durumda o sırada köprüden geçecek olan x bir acil yardım aracı siz köprüden ücretsiz geçeceksiniz diye olay yerine ulaşamayacak.
Ben eylem yapılmamasını savunmuyorum ama sizin görüşünüze göre bu sonuç çıkıyor ortaya.
Ha bu arada bende kaçak geçiyorum kgs den. Fakat yanımdakinin hakkını yiyerek değil. Yanımdaki araç kartını okuttuğunda onunla beraber geçiyorum bariyerden. Böylelikle size göre hırsızım bana ve benim düşüncemi savunanlara göre hakkım olan yolu kullanıyorum.
Köprünün satıldığını yani devletin kar sağlamadığından bahsetmişsiniz. Gelir vergisini hatırlamak isterim