- Motosikleti
- BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Köprünün parasını çıkardığı konusunu ben kendi yanlış yerlerimden uydurmadım sakin olablirsin bu zaten bilinen bişey istersende sana özelden bu konu hakkında onlarca link atabilirim sadece motorun verdiği paranın arabayla aynı olması yüzünden verdiğim bi tepki bu :mrgreen: zaten benzin ile ilgili eylem olduğunda yada herhangi motorcuyla ilgili bir sıkıntı olduğunda buna karşı tepkimi net bi şekilde gösteriyorum en azından milletin geçiş için verdiği parayı çalmıyorum hoş olmadığının farkındayım ama. apaçi motorcu gibi davrandığınız için saolun sanırım nedeni nickimin altında çin malı motor yazması olabilir :mrgreen: Bu arada bende izmirliyim ama o kadar şerefsizlik yapanda izmirli değil izmirden motoru alıp gelmiş birisi olabilir kendisi motorcu değil motor sahibi olmayı becermiştir anca![]()
Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.
Sanki köprü bir kez yapılıyor ve başka hiç masrafı yok.Yeni köprüler ve tüneller için kaynak gerekiyor. Anadoluda yaşayıp o köprü ve tünelleri hiç kullanmayan milyonlarca insanın vergileri ile yapılacağına , köprüyü yolları tünelleri kullananlardan ücret alınması çok daha hakça bir durum. Ayrıca bindiğiniz taksinin şöförüne de " nasıl olsa bu arabanın parası çıkmıştır para öemeyeceğim " deyin bakalım. Başınıza gelebilecek en hafif şey karakola gitmek olur .
Bu arada İzmirden öyle adam çıkmaz demeyin güzide memleketimizin her köşesinde bu tür adamlardan eşit miktarda var hiçbir şehir sütten çıkmış ak kaşık değil.