[Bursa - MT]

Kardeş hakikaten utanmasan saatin kaç olduğunuda forum'dan sorucan :)
Ne yapmak, neye bakmak istiyorsan sitesine girip oradan takip etmeni tavsiye ederim sana en doğru olan cevabı gösterecek..

aman geç kalma gökhan abi. o gün o opetden benzin almadığıma pişmanım motoru yokuş yukarı yittim sonuç; yine opetden aldım (bende petrol ofisi yada shell den benzin alma takıntım var da biraz)

Bişey değil. :bounce:

Benim mekanımda sizin paranız geçmez zaten...::yanliss:

:cat::cat::cat:
aman geç kalma gökhan abi. o gün o opetden benzin almadığıma pişmanım motoru yokuş yukarı yittim sonuç; yine opetden aldım (bende petrol ofisi yada shell den benzin alma takıntım var da biraz)

:bounce:Bende de opet takıntısı var hisseleri %100 türk olan ve sahibi sağlam türklerden(KOÇ) olan,duyarlılık anlamında shell-Yahudinin,Petrol Ofisi ve çoğu istasyonun ise hissedarlarında yabancılar mevcut...Ekonomik kaynaklarımızı yine kendi içimizde döndürmeliyiz diye düşünüyorum,ve tüm cemaati müslimini buna davet ediyorum...::cat:

:bounce:Gökhan ben biliyorum,bildiğini bildiğim iyi tamirciler mevcut iste yeter
:cherry:

Son düzenleme:
Gökhan dağıttığın gibi topla aga :queen:

benzinlik konusuna gelince opetten aldığım benzinle daha az kilometre gidiyorum arabayla ?!??!!? shell daha fazla gidiyo, opet takıntısı bende de vardı km %30 düşünce daha fazla dayanamadım

millet bugün trafikte denetleme var dikkat edin kendinize, benden söylemesi

Gökhan, senin motor "Voltran Voltran Voltran" demesini bilmiyor mu??? Öğretseydin kendi kendine toplanırdı. :queen:

biz 23.30 gibi gittik, oy kullandıktan sonra görüşelim diyoruz, uygun olan müsait olan yazsın burdan haberleşelim turlayalım

ulaşın gökhana, kalanlara gökhan ulaşır :) aga benim ampuller patlıcak artık yan sön yan sön :) dcfixle farı kaplayıp uzunlarla mı gezsem :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar