sente ayarı acil yardım (gt250r)

arkadaşlar dişlinin üzerindeki işaretler ne anlama geliyor piston ölü noktadayken bu işaretler hangi konumda olmalı acil yardım lütfen

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:55 ----------

beyler yokmu daha önce sente ayarı yapan ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:27 ----------

hala acil :)

bence açmışken rulmanları skf ile değiştir. bir de servis manüelini indir internetten sana büyük yardımı olur

benim bildiğim gt250r ın sente ayarı çok zor.her usta yapamaz.

eğer volanda t harfi varsa bu en üste geldiğinde piston üst ölü noktada olduğu anlamına geliyor olmalı .. ve ölü noktadan sonraki hareket egzoz subabını açmak olmalı gtr nin volanında öyle bir işaretleme varmı acaba

arkadaşlar volanda r harfı var ve işaretli yere geldiğinde piston üst ölü noktaya geliyor . ancak egzantrık dişlisindeki işaretlerin nereye bakması gerektiğini çözemedim . r1 var re var ok lar var delikler var .bilen biri lütfen yardımcı olsun

hyosung gt 650r

bu sente ayarını yapmayı bilen varmı ben orjinal teknik ayarlarını da buldum internet ustam ile beraber aynısını yaptık l ve r harfleri fabrika ararları seklinde oldu ama hala bi eksiklik var bir türlü çözemedik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar