croos tipi ha. güzelmiş şimdiden hayırlı olsun.
Aynen ya Böyle Daha Rahat Olacağını Düşünüyorum Bunu İyice Öğreneyim Cbr 125 Geçecem Sonra
croos tipi ha. güzelmiş şimdiden hayırlı olsun.
Yok usta Küsmedim Daha İşten Yeni Geldim Ya Yoğundu Bülent Arınç Felan Geldi Onlarla Uğraştık.Valla Ağustos ayında 18 yaşıma girecem. Yaşımı küçümseyeceksen şimdiden söyle bende bileyim yani usta. Apaçilik yapmam yaBiz insan gibi kullanacaz motor
Şu motoru almayı düşünüyorum Bi Bakın Bakalım Nasıl Bişey. Yorumlarınızı Alalım
http://www.kanuni.com.tr/Pages/Urunler/Detay.aspx?d=CROSS+150&Id=81&k=1
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:33 ----------
Hoşbulduk Kardeşim![]()
cbr 125riyi seçim.... Bende 250r bekliyorum gelsin ikinci ele düşsün 2seneye kadar alcam allahın izniyle
![]()
sedici batu kardeşim fazla feğil bugün geleceğim mağazanı basmaya o zaman söyle ne söyleyeceksen yüzüme tamam mı kardeeeeşşş ::angry2::
sedici batu kardeşim fazla feğil bugün geleceğim mağazanı basmaya o zaman söyle ne söyleyeceksen yüzüme tamam mı kardeeeeşşş ::angry2::
mağaza baskısı,orlon baskı,t-shirt baskı yapılır. Mağazza basılır,yastıklara isim basılır.:queen:.. Kardeşim yaaa spora gidio valla ayağınızı denk alın
hiç anlamam cross motordan kardeşim, modelin kendi başlığı varsa bi bak yada cross başlıklarındakilere sor bilen çıkar belki
yavrum,biz gökhanla spora başladık. Bize bulaşma aga :rendeer:
günde 3 tane mekan basioz,hatta hızımızı alamioz.t-shirt basioz demi lan gökhan.
kaça basıyonuz la adam lazımmı yardıma gelem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:23 ----------
gel gel soğuk bi uludağ gazoz ikram ederim ateşini alırgelmediğin hata hep söylüyoruz gelin diye
Madv Cross'tan Anlarmısın. Kanuni Cross 150 Alacamda Ne Km de Ne Kadar Yakar Bunlar.
buluşmamı var akşama ne güzel. ne mağazası bu abi sedici batu abinin mi. forum çok ateşli bu sıralar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:30 ----------
çıkıp gezesim var ya...