[Bursa - MT]

cbr 125r :) iyi seçim.... Bende 250r bekliyorum gelsin ikinci ele düşsün 2seneye kadar alcam allahın izniyle :)

Yok usta Küsmedim Daha İşten Yeni Geldim Ya Yoğundu Bülent Arınç Felan Geldi Onlarla Uğraştık.Valla Ağustos ayında 18 yaşıma girecem. Yaşımı küçümseyeceksen şimdiden söyle bende bileyim yani usta. Apaçilik yapmam ya :)Biz insan gibi kullanacaz motor :)

Şu motoru almayı düşünüyorum Bi Bakın Bakalım Nasıl Bişey. Yorumlarınızı Alalım :)
http://www.kanuni.com.tr/Pages/Urunler/Detay.aspx?d=CROSS+150&Id=81&k=1

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:33 ----------

Hoşbulduk Kardeşim :)

ben onu sana demedim Gökhan'a dedim yavrum yaşının neyini küçümseyeyim biz de o yaşlardan geçtik :)

cbr 125r :) iyi seçim.... Bende 250r bekliyorum gelsin ikinci ele düşsün 2seneye kadar alcam allahın izniyle :)

ninemin de sakalı bıyığı olsaydı dede derdik ona :)

Son düzenleme:
Hmm Tamam Ozaman Sorun Yok Sedici Usta :) Şu Verdiğim Motorla İlgili Bilgin Varmı Ne Kadar Yakar Felan. Fazla Bilgi Yok Sitede Kanuni Cross 150 İle.

hiç anlamam cross motordan kardeşim, modelin kendi başlığı varsa bi bak yada cross başlıklarındakilere sor bilen çıkar belki

sedici batu kardeşim fazla feğil bugün geleceğim mağazanı basmaya o zaman söyle ne söyleyeceksen yüzüme tamam mı kardeeeeşşş ::angry2::

sedici batu kardeşim fazla feğil bugün geleceğim mağazanı basmaya o zaman söyle ne söyleyeceksen yüzüme tamam mı kardeeeeşşş ::angry2::

mağaza baskısı,orlon baskı,t-shirt baskı yapılır. Mağazza basılır,yastıklara isim basılır. :D :queen:.. Kardeşim yaaa spora gidio valla ayağınızı denk alın

hiç anlamam cross motordan kardeşim, modelin kendi başlığı varsa bi bak yada cross başlıklarındakilere sor bilen çıkar belki

yavrum,biz gökhanla spora başladık. Bize bulaşma aga :rendeer:
günde 3 tane mekan basioz,hatta hızımızı alamioz.t-shirt basioz demi lan gökhan.

kaça basıyonuz la adam lazımmı yardıma gelem :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:23 ----------

gel gel soğuk bi uludağ gazoz ikram ederim ateşini alır :) gelmediğin hata hep söylüyoruz gelin diye

yavrum,biz gökhanla spora başladık. Bize bulaşma aga :rendeer:
günde 3 tane mekan basioz,hatta hızımızı alamioz.t-shirt basioz demi lan gökhan.

Aynen aga gaza bas bas nereye kadar :) azcık da başka şeyler basalım :) geliyon demi bu akşam celal abi bizi bekler...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:07 ----------

kaça basıyonuz la adam lazımmı yardıma gelem :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:23 ----------

gel gel soğuk bi uludağ gazoz ikram ederim ateşini alır :) gelmediğin hata hep söylüyoruz gelin diye

Gelcem aga m.etme egzoz sesimi duyunca söyle gazozu ok stadın oralarda olurum büyük ihtimal kızları kese kese ufaktan anca gelirim gazoz gelene kadar :)

buluşmamı var akşama ne güzel. ne mağazası bu abi sedici batu abinin mi. forum çok ateşli bu sıralar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:30 ----------

çıkıp gezesim var ya...

buluşmamı var akşama ne güzel. ne mağazası bu abi sedici batu abinin mi. forum çok ateşli bu sıralar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:30 ----------

çıkıp gezesim var ya...

Ben çıkcam gezcem bu gün baya gel sende :) meşrubat mağazası sedici batunun kardeşim :)

Madv. Söylediklerin İçin Saol İçim Birazda Olsa Rahatladı.

151rsfa. Usta Bidahaki Haftaya 9 Unda Kursa Yazılıyorum. Kurs Bitince Yada Kurs Ortalarında Kanuniyi Alacaz. Rodaj Dönemi Olacak. Şehir İçi Fazla Hız Yapmadan Turalarım O Kadar.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar