5.Yuvacık gezisi fotoğrafları duygu ve düşünceler

çok hızlıydınız saatte 30 bilemedin 40 km sizi gördügümde heycanlanıp ağlamaya başaladım hızla bana doğru geliyodunuz balık sürüsü gibi :p şaka bi yana arabaların aralarından bi anda ortaYA cıkmanız ekzoslardan cıkan oo ses yokmu oo ses mükemmel dii :D barışı göremedimm ama ???

:queen::queen: aahahahaha :salut:

bizde duymak isterdik hayabusa nın sesini sen hani söz vermiştin 2 movistarın arasında dilek tutacaktın :p

aynen bizede öyle oldu kanka,bi anda baktım sağ tarafta birileri var erken farketseydik bizde dururduk,senin olduğunu görünce dedim yaklaşayım şunlara :wiinkk:

Barış salı günü motoru sattı kardeşim,barış bu kışa girerken araba satar yaza girerken motor garip :queen:

cbr 1100 xx fotosu yokmu yahu........:queen:

çok istediğimiz ancak program değişikliği nedeniyle katılamadığımız gezinin tadının damaklarda uzun süre kalacağı resimlerden belli , kazasız belasız tamamlanması ise sevindirici ,

eşimle beraber çıktığımız gezi nedeniyle katılamadık , özellikle xx resmi istenmesi sebebiyle gezimize ait 1 tane resim ekliyorum dönüşte belki bu sefer gezi raporu hazırlamayı başarabilirim....:cherry:

yollarda görüşmek üzere...

Kocaeli İl Temsilcisi
cbr 1100 xx fotosu yokmu yahu........:queen: vallaha bizde 40 dakika sürmedi kandıra çkışındaydık ama 1 saat bekledik sonra yuvacığa göçtik...:queen:

yüce abiyi arkana mı bağladın :cherry: ????:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:46 ----------

cbr 1100 xx fotosu yokmu yahu........:queen: vallaha bizde 40 dakika sürmedi kandıra çkışındaydık ama 1 saat bekledik sonra yuvacığa göçtik...:queen:

tünal abi yükleyeceğimde sitede sorun var açılmıyor en kısa zamanda geliyooooo sıcak sıcak ...fotolar..:cherry:

Katılan ve emeği geçen herkeze teşekkürler, yine çok keyifli oldu özellikle şu köfteler varyaa =) bitane fazla köfte ve salata varmış onlarıda bizim masaya koydular patlayana kadar yedik, burdan köfte sevdalısı Mete abiye selamlar =)

Tek sıkıntı bizim otogar yanında beklememiz, diğer ekibin batı girişinden çıkması. onlar yuvacıktaykende bizim hala orda bekliyor olmamızdı, bunun olacagını önceden sezdiğim içinde defalarca sahil yolundan gelinsin dedim ama ne yapalım gelinmiş yolun davası olmaz artık =)

Skullhunter çok teşekkür ederim resim için, ilk defa böyle viraj alırken fotom çekildi =)

ekledim serdar seni ,güzel fotolar çıkmış bende şimdi sildim temizledim motoru kapattım üstünüde 1 hafta uyusun garajda ben bi göreve gideyim geleyim.

Yaavv arkadaşlar:silent:

Bendeki konvoy videolarını bir türlü beceremedim upload edip koymayı:silent:
nasıl yaparım bir anlatın yaavv. Benzinlikten ilk çıkış ve yolda çektiğim 2 video var ve ben 53 motor saymıştım:)

Resimlere baktım da birden ne kadar güçlü bir grup olduğumuzu düşündüm.. Hadi devrim yapalım bu hayal değil Motosiklet Devrimi...

ekledim serdar seni ,güzel fotolar çıkmış bende şimdi sildim temizledim motoru kapattım üstünüde 1 hafta uyusun garajda ben bi göreve gideyim geleyim.

Abi Allah hayrlısı ile gidip gelmek nasip etsin inşallah. Yorulmudur dinlensin abi..:) Airbus artcı olarak gelirim bi gün abi.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:01 ----------

Yaavv arkadaşlar:silent:

Bendeki konvoy videolarını bir türlü beceremedim upload edip koymayı:silent:
nasıl yaparım bir anlatın yaavv. Benzinlikten ilk çıkış ve yolda çektiğim 2 video var ve ben 53 motor saymıştım:)

youtube yüklersen daqha iyi olur fakat yüklemden önce üye olman gerek daha sonrası kolay anlatırım.

yüce abiyi arkana mı bağladın :cherry: ????:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:46 ----------

tünal abi yükleyeceğimde sitede sorun var açılmıyor en kısa zamanda geliyooooo sıcak sıcak ...fotolar..:cherry:

Yüce abi zaten uçarak geliyor.Rüzgar gibi geçti yanımdan motorum az kaldı devriliyordu....:queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:09 ----------

çok istediğimiz ancak program değişikliği nedeniyle katılamadığımız gezinin tadının damaklarda uzun süre kalacağı resimlerden belli , kazasız belasız tamamlanması ise sevindirici ,

eşimle beraber çıktığımız gezi nedeniyle katılamadık , özellikle xx resmi istenmesi sebebiyle gezimize ait 1 tane resim ekliyorum dönüşte belki bu sefer gezi raporu hazırlamayı başarabilirim....:cherry:

yollarda görüşmek üzere...

Yollarda görüşürüz artıkın....
cebere 1100 iks iks:queen::queen::queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
Yüce abi zaten uçarak geliyor.Rüzgar gibi geçti yanımdan motorum az kaldı devriliyordu....:queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:09 ----------

Yollarda görüşürüz artıkın....
cebere 1100 iks iks:queen::queen::queen:

:cherry::cherry::cherry:

yavv tünal abi resim yüklediğim site açılmıyor uyus oldum yavvvv resimleri yükleyeceğim olmuyo olmuyo :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar