Normalde 600f için dizayn edilmiş bir model değil GP. Sağolsun Serkan bey üşenmedi trioval 600f egzozlarının araborularından gp tüpe uyarladı.
Egzozun fiyatı 500 lira. Susturucu da kestirdim okula giriyorum motorla, arıza çıkartırlarsa takarım diye(50 lira). Montajını kendim yapıp masraftan kurtulmuştum fakat dedektörü beyinden iptal ettirmek yerine ona da yer açtırmaya karar verince 50 kağıt da ona gitti.
Yani toplamda 600 lira civarı bir masrafı var.
Bursaya fabrikasına giderken araçla yaktığım benzini saymıyorum tabi =)
Bu arada şunu söylemek isterim, tiger egzozlarının sesini ben de hiç sevmezdim. Hatta tiger denildiğinde aklıma ilk önce hyosung veya çin malı motorlar gelirdi. Hatta onlardan da öte mahalle arasında en ucuza apaçilik nasıl yaparım diyenlerin tercihi gibi gelirdi.
Fakat firma ortaklarından ayrılmış. Artık tamamen aile firması haline gelmiş ve çok ciddi atılım yapmaktalar. Bildiğimiz modellerinden tutun da full carbon modelere kadar yelpaze çok genişlemiş. Hem ithal mallardan ucuz olması nedeni ile hem de Türk malı olmasından ötürü tercihimi bu yönde kullandım çok da memnunum. Taylormade modeline kadar düşünmüş tasarlamışlar. Aşağıda bir iki fotoğraf ile örnekledim.