Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Depo kapağına eğilip koklayınca benzin kokusu alan var mı? Yoksa kapağın contası mı gevşemiş?

lastik mevzusu açıldı aklıma geldi. Geçenlerde biryerde metzeller m5 lastik soruyordum. Geyik falan derken eleman pirelli metzelleri satın aldı dedi. Bilmiyordum öğrendim. varmı acaba benden başka bu olayı bilmeyen :D

lastik mevzusu açıldı aklıma geldi. Geçenlerde biryerde metzeller m5 lastik soruyordum. Geyik falan derken eleman pirelli metzelleri satın aldı dedi. Bilmiyordum öğrendim. varmı acaba benden başka bu olayı bilmeyen :D

bende şimdi senden duydum,şaşırdım,eleman sallamış olmasın bilgi sağlammı

kokuyu çekip kafayı bulabilirsiniz:queen::p

aynen bende öyle yapıyorum,pahalı bi zevk gerçi litresi 4.25 :D

şaka bi yana sanırım contasını söküp yenilemek lazım ama bi ustaya sordum dedi ki hava alması lazım basnç dengesi için dedi. zaten her depo bunu yapar dedi ama diğer motorumda böyle değil =/ bu arada dün gece rüyamda benzin 1.90 tl ye düşüyordu =/ hayırdır inşallah

şaka bi yana sanırım contasını söküp yenilemek lazım ama bi ustaya sordum dedi ki hava alması lazım basnç dengesi için dedi. zaten her depo bunu yapar dedi ama diğer motorumda böyle değil =/ bu arada dün gece rüyamda benzin 1.90 tl ye düşüyordu =/ hayırdır inşallah

zam gelecektir :p

bütün zevkli şeyler pahalı zaten yada parayla orantılı :queen:
1,90 iyiymiş anlatmasaydın keşke çıkmazda şimdi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...150-70-17-dunlop-motosiklet-lastikleri/detay/

slm arkadaşlar bugun bu lastık satıcısıyla görustum üretım tarıhının 2004 oldunu bıldırdı.Bu urune garantı veremem dedı sizlerle paylasmak ısdedım almak ısteyen olursa 0212 257 07 57 numaradan ulasabılırısnız...

Alan kişi çok yanlış yapar. Bayat lastik tehlikeli.
Malzeme zamanla bayatlar ve sertleşir. Yolu çok net olarak hissedersiniz. ve birde bir ufak lastik çarpmasında telleri kopar şişme yapar.

Alan kişi çok yanlış yapar. Bayat lastik tehlikeli.
Malzeme zamanla bayatlar ve sertleşir. Yolu çok net olarak hissedersiniz. ve birde bir ufak lastik çarpmasında telleri kopar şişme yapar.

Katılıyorum satıcıya ılk sorum uretım tarıhını sormak oldu oda saten acıkca soyledı garantı veremem sertlık olusabılır dedı.

Arkadaş dakka başı ss geçiyor evin önünde vızır vızır, bense tısır tısır ders çalışmak zorundayım adalet mi bu??:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar