Depo kapağına eğilip koklayınca benzin kokusu alan var mı? Yoksa kapağın contası mı gevşemiş?
Depo kapağına eğilip koklayınca benzin kokusu alan var mı? Yoksa kapağın contası mı gevşemiş?
ee çok uçuyo mudur peki ne yapmak lazım ??
lastik mevzusu açıldı aklıma geldi. Geçenlerde biryerde metzeller m5 lastik soruyordum. Geyik falan derken eleman pirelli metzelleri satın aldı dedi. Bilmiyordum öğrendim. varmı acaba benden başka bu olayı bilmeyen![]()
kokuyu çekip kafayı bulabilirsiniz:queen:![]()
aynen bende öyle yapıyorum,pahalı bi zevk gerçi litresi 4.25
şaka bi yana sanırım contasını söküp yenilemek lazım ama bi ustaya sordum dedi ki hava alması lazım basnç dengesi için dedi. zaten her depo bunu yapar dedi ama diğer motorumda böyle değil =/ bu arada dün gece rüyamda benzin 1.90 tl ye düşüyordu =/ hayırdır inşallah
bütün zevkli şeyler pahalı zaten yada parayla orantılı :queen:aynen bende öyle yapıyorum,pahalı bi zevk gerçi litresi 4.25
şaka bi yana sanırım contasını söküp yenilemek lazım ama bi ustaya sordum dedi ki hava alması lazım basnç dengesi için dedi. zaten her depo bunu yapar dedi ama diğer motorumda böyle değil =/ bu arada dün gece rüyamda benzin 1.90 tl ye düşüyordu =/ hayırdır inşallah
bütün zevkli şeyler pahalı zaten yada parayla orantılı :queen:
1,90 iyiymiş anlatmasaydın keşke çıkmazda şimdi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...150-70-17-dunlop-motosiklet-lastikleri/detay/
slm arkadaşlar bugun bu lastık satıcısıyla görustum üretım tarıhının 2004 oldunu bıldırdı.Bu urune garantı veremem dedı sizlerle paylasmak ısdedım almak ısteyen olursa 0212 257 07 57 numaradan ulasabılırısnız...
Alan kişi çok yanlış yapar. Bayat lastik tehlikeli.
Malzeme zamanla bayatlar ve sertleşir. Yolu çok net olarak hissedersiniz. ve birde bir ufak lastik çarpmasında telleri kopar şişme yapar.
Katılıyorum satıcıya ılk sorum uretım tarıhını sormak oldu oda saten acıkca soyledı garantı veremem sertlık olusabılır dedı.
bi lastiğede 350 lira verilmezki ya 15 gun calısıoruz 350 lıra ıcın