Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

erdi çok şükür bomba gibiyim..... canavar gibi... dün don gömlek motora bindim ama bu gün hava bozdu.....

hoşgeldin Ramço. :mrgreen: iyi diyelim iyi olalım kafam 150 cc. olayında. bana biraz fikir verir misin :) sen nasılsın?

ağa 150 cc son surat e bişey katmıyor.... daha seri ve hızlanması daha hızlı oluyor... biirde yağlama yetersiz geldiğinden dip gazlarda yağlama yetersiz geldiğinden uzun kullanımlarda motor kitliyormuş.. ayrıca 150 cc yapan arkadaşım karbüratörden verim alamadı.. çünkü 125 cc ye göreydi... o yüzden 150 lik kubanın karbüratörünü takmııştı...

bu arada bu resimlerde dün benden geldi.. bakın....
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/89264-bozok-diyarinin-yigit-evladi.html

yamaha 150 cc. kit çıkarsın (ya da 150lilik sandık motor) fiyatını çok gazlamadıkça ilk alacak kişi benim :) ama yok.:pale:

o zaman şimdilik bu sevdadan vazgeçmek daha akıllıca. Ybr ile 600 cc parasını biriktirene kadar devam etmeli. Bu tür maceralar genelde büyük zararlarla biter.

slm arkadaşlar nasılsınız bugün muğla milasdayım yarına inş. çanakkaleye demir atacağız ordanda manisa somaya geçeceğiz güzel bir gezi olacak inş.

slm arkadaşlar nasılsınız bugün muğla milasdayım yarına inş. çanakkaleye demir atacağız ordanda manisa somaya geçeceğiz güzel bir gezi olacak inş.

Hadi hayırlı yolculuklar Fatih kardeşim.
Gezi ile ilgili istersen bir topic açarsan ve hergün girerek bize de bilgi verirsen bizi de merakta bırakmazsın.Bol foto bekliyoruz.
Kazasız belasız seyahatler.Yanındaki arkadaşlara selam:rendeer:.

arkadaslar;

diger motorlarin göstergelerini bilmem ama ybr 125'in km göstergesi yalan söylüyor. navigasyonda 100 yaziyor motorun km göstergesinde 110. yani 10 km fazla gösteriyor biz fakirler sevinsin diye zaar:)

bu arada navigasyonu 2 tanesi sifir olmak üzere 4 otomobille km testine soktum, otomobillerle km göstergesi birebir tutuyor.

arkadaslar;

diger motorlarin göstergelerini bilmem ama ybr 125'in km göstergesi yalan söylüyor. navigasyonda 100 yaziyor motorun km göstergesinde 110. yani 10 km fazla gösteriyor biz fakirler sevinsin diye zaar:)

bu arada navigasyonu 2 tanesi sifir olmak üzere 4 otomobille km testine soktum, otomobillerle km göstergesi birebir tutuyor.

doğrudur ancak navigasyonda da hata payı var. ybrnin ibresinin çinliler kadar abartı olmadığı bir gerçek... senin ibrede bi sıkıntı olmasın?

Newçeri abimize çok teşekkür ederim ybrmin supaplarını onun açtığı topic sayesinde ayarladım. titreme, eksoz patlatma ve geç devirlenme problemi bitti.
bir de hava filtresini değiştirdim. aslında düşündüm de 125 cc. de olsa performansı o kadar da kötü değilmiş :mrgreen:

doğrudur ancak navigasyonda da hata payı var. ybrnin ibresinin çinliler kadar abartı olmadığı bir gerçek... senin ibrede bi sıkıntı olmasın?

Newçeri abimize çok teşekkür ederim ybrmin supaplarını onun açtığı topic sayesinde ayarladım. titreme, eksoz patlatma ve geç devirlenme problemi bitti.
bir de hava filtresini değiştirdim. aslında düşündüm de 125 cc. de olsa performansı o kadar da kötü değilmiş :mrgreen:

Sende ben gibi kullanıyosun gevşemiş mi subablar ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar