slm arkadaşlar nasılsınız... ybr forunmuna yeniden ses olmaya geldim...
erdi çok şükür bomba gibiyim..... canavar gibi... dün don gömlek motora bindim ama bu gün hava bozdu.....
slm arkadaşlar nasılsınız... ybr forunmuna yeniden ses olmaya geldim...
abi karıştırdın yine erdi düzceden ben sakaryadan. bn ömer![]()
evet hep karıştırıyorum zaten....... çok rüzgar yedim ondandır....
hoşgeldin Ramço. :mrgreen: iyi diyelim iyi olalım kafam 150 cc. olayında. bana biraz fikir verir misinsen nasılsın?
hoşgeldin Ramço. :mrgreen: iyi diyelim iyi olalım kafam 150 cc. olayında. bana biraz fikir verir misinsen nasılsın?
150 cc sini bilmem ama orjinal yamaha parçası olmadıkça motorun içine pul dahi sokmam. Kritik parçaları orjinal kullanmanızı tavsiye ederim.
150 cc sini bilmem ama orjinal yamaha parçası olmadıkça motorun içine pul dahi sokmam. Kritik parçaları orjinal kullanmanızı tavsiye ederim.
yamaha 150 cc. kit çıkarsın (ya da 150lilik sandık motor) fiyatını çok gazlamadıkça ilk alacak kişi benimama yok.
ale:
yamaha 150 cc. kit çıkarsın (ya da 150lilik sandık motor) fiyatını çok gazlamadıkça ilk alacak kişi benimama yok.
ale:
slm arkadaşlar nasılsınız bugün muğla milasdayım yarına inş. çanakkaleye demir atacağız ordanda manisa somaya geçeceğiz güzel bir gezi olacak inş.
arkadaslar;
diger motorlarin göstergelerini bilmem ama ybr 125'in km göstergesi yalan söylüyor. navigasyonda 100 yaziyor motorun km göstergesinde 110. yani 10 km fazla gösteriyor biz fakirler sevinsin diye zaar
bu arada navigasyonu 2 tanesi sifir olmak üzere 4 otomobille km testine soktum, otomobillerle km göstergesi birebir tutuyor.
doğrudur ancak navigasyonda da hata payı var. ybrnin ibresinin çinliler kadar abartı olmadığı bir gerçek... senin ibrede bi sıkıntı olmasın?
Newçeri abimize çok teşekkür ederim ybrmin supaplarını onun açtığı topic sayesinde ayarladım. titreme, eksoz patlatma ve geç devirlenme problemi bitti.
bir de hava filtresini değiştirdim. aslında düşündüm de 125 cc. de olsa performansı o kadar da kötü değilmiş :mrgreen: