Ben son 150 km dir çok zorladım motoru. 350-400 km ye kadar 4500 - 5000 deviri geçmemiştim. Sonraları ortalama 80-90 ile gitmek zorunda kaldım. O yüzden de içim huzursuz. Bu rodaj muhabbetinden.
Aynı zamanda 1-2 kez 5. vites 6500-7000 devirde giderken vites boşa geçer gibi oldu. Boşa gaz verdim yolda. Ya 5. vitese tam atamamıştım ya da problem var makinada.
Benzer bir durumla karşılaşan var mı?
90 kiloyum.
Benim de başıma geldi. Vites tam geçmedi. Sonra tekrar denedim, geçti. Ben artık motora alıştığımdan olsa gerek hızlı vites atıyorum, pedala tam iyi basmamış da olabilirim.
5 Kg dan fazla çanta takıp olumsuz bir durum yaşayan var mı yoksa arka demirdeki yazıya göre mi yapıyoruz yorumlarımızı.
Yazıya göre yapıyoruz

, bir de bu demir dediğimiz aslında döküm galiba. Yani kırılmaz kırılmaz, bir kırılırsa iş kötü. Demir gibi esneme yapmaz diye düşünüyorum.
Ama evet, sorun yaşayan yok sanırım.
arkadaşım sigortacı,trafik sigortasını yaptırırken araştırdı,en uygun 550TL ye yapıyorlardı. 1peşina t 7 taksitle oluyor. 15gun once sordum.bilginize.
Teşekkürler.:rendeer:
Herkeze merhabalar,
Ben sonunda askerliği bitirdim dün eve geldim tabi direk motoruma baktim

Akü bitmiş sanirim vurdurdum calıştı ama gaza yüklenince gaz yemiyor gibi oluyor. jigleyi biraz acınca normale donuyor rolantisi düşmüş galiba gaz vermeden jigleyi kapatınca motor stop ediyor. Sebebi ne olabilir?
Aklimdaki sewrvise götürüp bakimlarini yaptırmak yağını falan değişmek sizin aklinizda olan var mi? Ne yapabilir?
Hoş geldin, umarım askerlik iyi geçmiştir.
Bence servise götür, iyi bir bakım yapsınlar. Ama oraya motorla gideceksen, hava filtreni, bujini ve yağını kontrol et. Sonra yola çık.
Aklınızda olsun arkadaşlar, motorunuz yatacaksa aküyü sökün, en azından bağlantılarını.
[/COLOR]sanırım resimler biraz büyük olmuş kusuruma bakmayın

pek beceremedim sanırım
Güzel resimler.
Bu arada benim fotorğaflar gümbürtüye gitti
Senin fotolar da çok güzel. :cat:
aynı yan çantadan bende de var. Ucuz diye almıştım.
emeğine sağlık güzel resimler. dün samsuna gittim 1000 bakımı içi nyazamadım. bu arada amasyaya gelince faturaya baktım 20-40 actevo scooter yağı koymuşlar :queen: zaten oradayken elemana sormuştum 15-50 mi koydunuz diye castrol 10-40 dedi sonra 15-50 dedi sonunda actevo çıktı. bişey demiyorum :farao: bir sonraki bakım kaç km de dedim 3000 de dedi :silent: ah jantım sorunsuz çıksaydıda servise hiç bulaşmasaydım.
Olsun canını sıkma ama bence o yağ uygun değil. Durumu önce servise, sonra ise -gerekirse- hondaya bildir. Kesinlikle o yağı kullanma. Belki birşey olmaz, ama olabilirde.