sevgili dostum bağırma tamam anladık fakat bunu biz değil makinan sana söyler sana. sen bunu niye soruyorsun burda. az açarsan da STOP ediyor çok açarsanda stop ediyor. sen dinleyeceksin motorun sesini ayar yaparken gazı ani köklemeler yapacaksın sıcakken olacak tüm bunlar birden ani gaz verdiğinde stop ediyorsa çok açtın demektir az ne yapacaksın tabii tersine çevreceksin. yani ahva ve benzn karışımı eşit olmalı. yani sen motorunla konuş bizle değil o sana cevap verecektir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:58 ----------
arkadaşım fikir senin istersen her binde git ne diyelim. binlerce kullanıcı kitaba uyuyor üç-beş kiş çıkmış burda böyle diyor diye herkezi karıştırıyor. siz inanmayın böyle şeylere kendi maddi sağlığınız için motoru ben hırpalamıyorum diyorsan erken gitmene gerek yok elalem ne dyorsa dnliyorsan benide dinle o zaman.
necdet abicim sana demedim abolgi nickli adını bilmiyorum abime dedim o neye göre diye sorduda bu arada yaş olarak benden büyüksünüz diye abi diyorum cbf 150 kullananların geneli benden büyük herkeze diyormuşum gibi oluyor yasım 20