Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

yaklasik 15000euroyu bulur, vergi dilimi yuksek, trdeki fiyattan vergilendiriliyor, model varsa fiyat belli, yoksa cok sorun oluyor, cbr250 icin cbr250 duz yada abs li anlasilmaz, bu da ayni olabilir

2007 model makyajlı cbr 125 modelini 2010 yılında yeni kasa diye türkiyeye getiren honda,cbr 250 modelini adam akıllı yaz başında stok sorunu olmaksızın getirse şaşardım zaten.bu yaz bu motoru almak şans işi bence ancak bir dahaki yıl stok durumu yoluna girer.

Piaggio mp3 300ie Hybrid'in satış fiyatı 8000eu avrupada buraya kaça gelir kaba hesapla?

Avrupada ortalama vergi %15-19 arasındadır muhtemelen bu vergili yani bizdeki kdv gibi düşünelim. Bunun üzerine %37 ötv %10 kadarda extra distribitör ve bayi kar marjı koyarsak eh bide taşıma maliyeti oda %3 kadar olsun ortalama Tr fiyatı 12000 avrodan aşağı olmaz haaa bide bunu getirebililer mi oda muamma :)

yaklasik 15000euroyu bulur, vergi dilimi yuksek, trdeki fiyattan vergilendiriliyor, model varsa fiyat belli, yoksa cok sorun oluyor, cbr250 icin cbr250 duz yada abs li anlasilmaz, bu da ayni olabilir

peki şöyle sorsam hali hazırda Türkiye temsilicisi bu modeli getirmiyor benim isteğim üzerine getirtseler onlara ekstra Külfeti ne olur ?

aynı modelin benzinli düzü var satışta ?yani Vergilendirme açısından düz ile aynı vergi masrafımı oluşur tabiki de benzinlisinden daha fazla olurda özel bir durum söz konusu bana bu özel durumu ne kadar fazla süistimal edebilirler?

peki şöyle sorsam hali hazırda Türkiye temsilicisi bu modeli getirmiyor benim isteğim üzerine getirtseler onlara ekstra Külfeti ne olur ?

aynı modelin benzinli düzü var satışta ?yani Vergilendirme açısından düz ile aynı vergi masrafımı oluşur tabiki de benzinlisinden daha fazla olurda özel bir durum söz konusu bana bu özel durumu ne kadar fazla süistimal edebilirler?

normal sartlarda iki model arasindaki kadar fark kulfeti olur onlara, cunku tasima diger islemler v.s digeri ile ayni, yalniz gecirirlerken digerleri gibi duz olarak gecirip o sekil tescillenmek sarti ile, olmazsa hem fiyattan vergi farki dogar, hem ek belge isterler garanti v.s. icin, sonucta garanti belgesi azda olsa degisir, o zaman hic degmez

bugün ortaköy'e doğru giden bir cbr250r gördüm, beyaz tri-color olandan. kullanan arkadaş şapkalıydı hatta :p

biara gazı kapattı sanırım, egozst sesini canlı olarak uzaktan duyma şansı buldum, biraz hayal kırıklığıydı doğrusu ama motor uzaktan görüntüsüyle dikkat çekiyor. özellikle arkadan bakınca kuyruk ve sinyallerin görüntüsü güzel duruyor.

bugün ortaköy'e doğru giden bir cbr250r gördüm, beyaz tri-color olandan. kullanan arkadaş şapkalıydı hatta :p

biara gazı kapattı sanırım, egozst sesini canlı olarak uzaktan duyma şansı buldum, biraz hayal kırıklığıydı doğrusu ama motor uzaktan görüntüsüyle dikkat çekiyor. özellikle arkadan bakınca kuyruk ve sinyallerin görüntüsü güzel duruyor.

bende şile yolunda gördüm önden görünüşü şıkdı acaba sahibi burdamı?

Bayiyi arıyıp motorum geldimi diye sormak için sabırsızlanıyorum :cherry:

Bu arada 95 mi yoksa 97 oktan benzinmi kullanıyorsunuz :silent:

Bayiyi arıyıp motorum geldimi diye sormak için sabırsızlanıyorum :cherry:

Bu arada 95 mi yoksa 97 oktan benzinmi kullanıyorsunuz :silent:

Kullanım kılavuzu 91 ve üstü kullanın diyor. 95 fazlasıyla yeterli.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:26 ----------

95 oktan kullanın arkadaşlar, tavsiye edilen odur ;)

Kullanma kılavuzunda 91 ve üstü tavsiye ediliyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 ----------

saat 4 gibi ben şile tarafına giderken sen dönüş yolundaydın. buarada farklı zamanlarda karşılaşmak dilegiyle...

Karşılaşıp tanışmak bende isterim. Tek başına pek sarmıyor doğrusu:)

Kullanım kılavuzu 91 ve üstü kullanın diyor. 95 fazlasıyla yeterli.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:26 ----------

Kullanma kılavuzunda 91 ve üstü tavsiye ediliyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 ----------

Karşılaşıp tanışmak bende isterim. Tek başına pek sarmıyor doğrusu:)

hafta sonları bi kac ninja cıkıyoruz tabiki aramızda cbr250 görmek isteriz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar