burası iyice kızışmaya başladı yaa:mrgreen: ninja 250r kullanıcıları başlığından taşıp CBR cıların yerine geldik yau:queen: randevuyu ayarlayak ta ben kaskı bulamadım:queen:
burası iyice kızışmaya başladı yaa:mrgreen: ninja 250r kullanıcıları başlığından taşıp CBR cıların yerine geldik yau:queen: randevuyu ayarlayak ta ben kaskı bulamadım:queen:
tutku ben kaçmaya çalışıyorum sende iyice sıkıştırıyon be arkadaşım:mrgreen: desene sen dünden razısınbence önce bi motorlar tanışsın ayarlarız ya uygun biyerde..bu arada kaskımı buluverdim birden:mrgreen:
evt dogru söyluyorsun sonuçta "honda" yani..özellikler-fiyat-performans kafa kafaya olsaydı bende alırdım..bu seferde cıbırlarla kapışırdık yine senle:mrgreen: neyse herkese kazasız belasız sürüşler .. CBR 250r cılarla yollarda görüşmek üzere inşallah keyifli sürüşler![]()
arkadaþlar öncelikle herkesi saygý ile selamlýyorum. bu siteye yeni üye oldum fakat bu yorum sayfasýný taki 1. sayfasýndan beridir takip etmekteyim. fakat aklýmda ki soruyu hala çözemedim. halen daha bu motorun tam olarak denenmiþ bir yakýt tüketimini kimse yazmadý. motoru alan arkadaþlardan rica ediyorum. 100 kjilometre de kaç litre yaktýðýný hesaplayýp bizide bilgilendirirlerse çok sevinirim. takibe devam ediyorum. teþekkürler...
arkadaşlar öncelikle herkesi saygı ile selamlıyorum. bu siteye yeni üye oldum fakat bu yorum sayfasını taki 1. sayfasından beridir takip etmekteyim. fakat aklımda ki soruyu hala çözemedim. halen daha bu motorun tam olarak denenmiş bir yakıt tüketimini kimse yazmadı. motoru alan arkadaşlardan rica ediyorum. 100 kjilometre de kaç litre yaktığını hesaplayıp bizide bilgilendirirlerse çok sevinirim. takibe devam ediyorum. teşekkürler...
Rodajlar bitmeden kesin bişey söylemek zor ortalama yakıt tüketimi 100km/3 lt olması bekleniyor. Yakın bir zamanda hızlara göre olan yakıt tüketimini öğreniriz.:bounce:
27km/litre yani yaklasik 3.7litre yakiyor 100kmde normal kullanimda, +gaz + yakit olarak ekleniyor, deger az degil bence