Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

burası iyice kızışmaya başladı yaa:mrgreen: ninja 250r kullanıcıları başlığından taşıp CBR cıların yerine geldik yau:queen: randevuyu ayarlayak ta ben kaskı bulamadım:queen:

tutku ben kaçmaya çalışıyorum sende iyice sıkıştırıyon be arkadaşım:mrgreen: desene sen dünden razısın:p bence önce bi motorlar tanışsın ayarlarız ya uygun biyerde..bu arada kaskımı buluverdim birden:mrgreen:

tutku ben kaçmaya çalışıyorum sende iyice sıkıştırıyon be arkadaşım:mrgreen: desene sen dünden razısın:p bence önce bi motorlar tanışsın ayarlarız ya uygun biyerde..bu arada kaskımı buluverdim birden:mrgreen:

haklısın burası bilgilendirme sitesi geyik yapmaya gerek yok ama cbr 2silindir 33hp olup bu fiyata olsaydı 1dakika düşünmezdim almak için.

evt dogru söyluyorsun sonuçta "honda" yani..özellikler-fiyat-performans kafa kafaya olsaydı bende alırdım..bu seferde cıbırlarla kapışırdık yine senle:mrgreen: neyse herkese kazasız belasız sürüşler .. CBR 250r cılarla yollarda görüşmek üzere inşallah keyifli sürüşler :)

evt dogru söyluyorsun sonuçta "honda" yani..özellikler-fiyat-performans kafa kafaya olsaydı bende alırdım..bu seferde cıbırlarla kapışırdık yine senle:mrgreen: neyse herkese kazasız belasız sürüşler .. CBR 250r cılarla yollarda görüşmek üzere inşallah keyifli sürüşler :)

hondanın tartışılmaz servis agına hayranım kawada bi kaç kıçı kırık servis ustası var onlarında biyerleri havada...:queen::queen::queen:

servis var motor yok nası iş bu :cherry::pr:
nese az kaldı bidaha ertelesinler şu işi mahkemeliğim artık
müşteri hizmetleri çok kesin evet dedi haziran ilk haftası için

arkadaşlar öncelikle herkesi saygı ile selamlıyorum. bu siteye yeni üye oldum fakat bu yorum sayfasını taki 1. sayfasından beridir takip etmekteyim. fakat aklımda ki soruyu hala çözemedim. halen daha bu motorun tam olarak denenmiş bir yakıt tüketimini kimse yazmadı. motoru alan arkadaşlardan rica ediyorum. 100 kjilometre de kaç litre yaktığını hesaplayıp bizide bilgilendirirlerse çok sevinirim. takibe devam ediyorum. teşekkürler...

arkadaþlar öncelikle herkesi saygý ile selamlýyorum. bu siteye yeni üye oldum fakat bu yorum sayfasýný taki 1. sayfasýndan beridir takip etmekteyim. fakat aklýmda ki soruyu hala çözemedim. halen daha bu motorun tam olarak denenmiþ bir yakýt tüketimini kimse yazmadý. motoru alan arkadaþlardan rica ediyorum. 100 kjilometre de kaç litre yaktýðýný hesaplayýp bizide bilgilendirirlerse çok sevinirim. takibe devam ediyorum. teþekkürler...

Arkadaþým ben motoru izmir tireden aldým,yola çýkmadan önce depoyu fulledim 70 ila 80km km hýzlarýnda toplam 285km yol katettim.tekrar depoyu fullediðimde 40 tl benzin aldý.tabi rodaj bitmediði kesin bir þey söylemek doðru olmaz.

Son düzenleme:
arkadaşlar öncelikle herkesi saygı ile selamlıyorum. bu siteye yeni üye oldum fakat bu yorum sayfasını taki 1. sayfasından beridir takip etmekteyim. fakat aklımda ki soruyu hala çözemedim. halen daha bu motorun tam olarak denenmiş bir yakıt tüketimini kimse yazmadı. motoru alan arkadaşlardan rica ediyorum. 100 kjilometre de kaç litre yaktığını hesaplayıp bizide bilgilendirirlerse çok sevinirim. takibe devam ediyorum. teşekkürler...

Rodajlar bitmeden kesin bişey söylemek zor ortalama yakıt tüketimi 100km/3 lt olması bekleniyor. Yakın bir zamanda hızlara göre olan yakıt tüketimini öğreniriz.:bounce:

Rodajlar bitmeden kesin bişey söylemek zor ortalama yakıt tüketimi 100km/3 lt olması bekleniyor. Yakın bir zamanda hızlara göre olan yakıt tüketimini öğreniriz.:bounce:

eğer gerçekten ortalaması 3lt gibi bişey olursa, 250cc için harika bi değer olur.

Hondanın CBR250R için ürettiği yeni motorunun 13 litrelik yakıt ile 400km gitmesi hedefleniyor.
buda maxsimum değer olarak görürüsek 100 km de 3,2 olur.
en az yakıt 3,2 ve gaz kolunu asıldıkça artacaktır.

27km/litre yani yaklasik 3.7litre yakiyor 100kmde normal kullanimda, +gaz + yakit olarak ekleniyor, deger az degil bence

3.7 litre /100 km gerçekçi bir değer bence. Ben CBR 125'le sağlam sıktığım zaman 100 kilometrede 3.5 litre tüketimi gördüm. Gerçi CBR 250 enjeksyonlu bir model. Bu yüzden yüksek performanslı kullanıldığında karbüratörlü 250cc bir motosikletten beklenebilecek 4 litre/100 km'den daha düşük bir tüketime sahip olabilir.

cbr 125 in yakıt tüketimi daha fazla olur
düşük cc olduğu için performans için benzine yükleniyor o alet..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar