yaklasik 15000euroyu bulur, vergi dilimi yuksek, trdeki fiyattan vergilendiriliyor, model varsa fiyat belli, yoksa cok sorun oluyor, cbr250 icin cbr250 duz yada abs li anlasilmaz, bu da ayni olabilir
Piaggio mp3 300ie Hybrid'in satış fiyatı 8000eu avrupada buraya kaça gelir kaba hesapla?
Piaggio mp3 300ie Hybrid'in satış fiyatı 8000eu avrupada buraya kaça gelir kaba hesapla?
yaklasik 15000euroyu bulur, vergi dilimi yuksek, trdeki fiyattan vergilendiriliyor, model varsa fiyat belli, yoksa cok sorun oluyor, cbr250 icin cbr250 duz yada abs li anlasilmaz, bu da ayni olabilir
peki şöyle sorsam hali hazırda Türkiye temsilicisi bu modeli getirmiyor benim isteğim üzerine getirtseler onlara ekstra Külfeti ne olur ?
aynı modelin benzinli düzü var satışta ?yani Vergilendirme açısından düz ile aynı vergi masrafımı oluşur tabiki de benzinlisinden daha fazla olurda özel bir durum söz konusu bana bu özel durumu ne kadar fazla süistimal edebilirler?
bugün ortaköy'e doğru giden bir cbr250r gördüm, beyaz tri-color olandan. kullanan arkadaş şapkalıydı hatta
biara gazı kapattı sanırım, egozst sesini canlı olarak uzaktan duyma şansı buldum, biraz hayal kırıklığıydı doğrusu ama motor uzaktan görüntüsüyle dikkat çekiyor. özellikle arkadan bakınca kuyruk ve sinyallerin görüntüsü güzel duruyor.
bende şile yolunda gördüm önden görünüşü şıkdı acaba sahibi burdamı?
Bayiyi arıyıp motorum geldimi diye sormak için sabırsızlanıyorum :cherry:
Bu arada 95 mi yoksa 97 oktan benzinmi kullanıyorsunuz :silent:
Sanırım sahibi bendim. 250 km'lik bir parkur oldu pazar günü. Ağvaya kadar gidip geldim. Rodaj tamamlama faaliyetlerindeyim.
Bayiyi arıyıp motorum geldimi diye sormak için sabırsızlanıyorum :cherry:
Bu arada 95 mi yoksa 97 oktan benzinmi kullanıyorsunuz :silent:
95 oktan kullanın arkadaşlar, tavsiye edilen odur![]()
saat 4 gibi ben şile tarafına giderken sen dönüş yolundaydın. buarada farklı zamanlarda karşılaşmak dilegiyle...
Kullanım kılavuzu 91 ve üstü kullanın diyor. 95 fazlasıyla yeterli.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:26 ----------
Kullanma kılavuzunda 91 ve üstü tavsiye ediliyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 ----------
Karşılaşıp tanışmak bende isterim. Tek başına pek sarmıyor doğrusu![]()
kapışıcan dimi :queen:
nee birii kapışmamı dedi??:queen: nerde geliyorum durr kaskım nerdeydi benimm:queen::queen: