Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bugün aradılar, pazartesi bilemedin salı günü hazır olacakmış benim gıcır gıcır ybr...

Valla bende bilmiyorum bi yanda hız merakı bi yanda şüpe :) Ama takdığımız agk de hiçbişey olmadı.O kadar redline yapıyolar bide :silent:

Valla bende bilmiyorum bi yanda hız merakı bi yanda şüpe :) Ama takdığımız agk de hiçbişey olmadı.O kadar redline yapıyolar bide :silent:

kardeş aslında bende denemek istiyorum da sadece silindir değiştirmek bir işe yaracağını sanmıyorum siboblarında büyütülmesi ve karbüratörün de memesinin büyümesi gerek bence birde işte sorun olup olmayacağı şüpheleri adamın aklını çeliyor:D

Sadece silindir değişiyor istersen bide karbüratör memesini çok az büyüt oluyor.İstersen sadece 150 cc yap bişi olmuyor.

ama okan 150 yapmak sadece fazla bir artısı olacağını sanmıyorum en fazla 5 km oynar

Tork falan deli artıyor abi 5 km değil 10 km artı çekiş çok artıyor.Sana ne dedim atv ye agk motoru takdık denedik çok dik rampa motor kaptırınca bile cıkmadı 125 cc le :) 150 cc takdırdık sadece bide subab ayarı yapdı usta baska bısı yapmadan aynı yeri alet 2 kişi tırmanıyor şu anda :) 150 cc diye yabana atma arada 6 mm var.

hmm bakalım sen yaptırırsan sendeki tecrübeye göre yaptırırız :D aslında benim yaptırma hevesim hızdan ziyade uzun yolda rahat gitmesi :D

Nasıl olmuş yarın motor ustundekı resımlerınıde atarım.

DSC04311.jpg

senin aynalarını yiyim okan :)

Eyvallah abi.Ayrıca geçen motora rötuş boyası yaptıram dedim buldum boya kodunu gittim boyacıya karıştırmaya başladı dolu boya giriyor hep alakasız renkler inci beyazı kırmızı hepsi simli boyalardan adam bu ne lan porshe boyasımı a...... k...... diyo :mrgreen: şaşırdı neyse sonda bi karıştırdı motorun boyası çıkdı :) Ufak tefek rötuş yapdım dahada var :)

Eyvallah abi.Ayrıca geçen motora rötuş boyası yaptıram dedim buldum boya kodunu gittim boyacıya karıştırmaya başladı dolu boya giriyor hep alakasız renkler inci beyazı kırmızı hepsi simli boyalardan adam bu ne lan porshe boyasımı a...... k...... diyo :mrgreen: şaşırdı neyse sonda bi karıştırdı motorun boyası çıkdı :) Ufak tefek rötuş yapdım dahada var :)

motorun boyasında birşey mi vardı da yaptırdın ki yoksa daha canlı görünsün diye mi :D

evet ya o çiziklerden bende de var hem de baya baya var :D ne kadar tuttu rutuşlar birde zaman olarak baya vaktini alıyor mu boyacının

Boya kodunu bulucan onun cıhazı var kendı katarak hallediyor o kadar uzun surmuyor.8 tl verdım kucuk kutu boya bide fırça verdi ince o kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar